Leto kao savršeni period za ljubav? Pa, ne bi se baš reklo za ovih nekoliko horoskopskih znakova! Ako se nalaziš na ovom spisku, znaj da u narednom periodu baš i nećeš imati sreće u ljubavi…

Bik

Iako ti se na prvi pogled čini da si odabrala onog pravog i da si spremna za korak napred, vrlo je verovatno da ćeš shvatiti da to ipak nije to i da si opasno pogrešila. Ovo može biti poražavajuće, ali šta je tu je. Bitno je da znaš da je sve u redu, da je u redu da shvatiš da se osećaš dugačije nego što si mislila da se osećaš i da je sasvim u redu da staviš tačku na priču koja te ne ispunjava. Oslušni svoje želje, vodi se unutrašnjim osećajem i uradi onako kako ti srce kaže. Budi hrabra.

Rak

Imaš osećaj da te veza u kojoj se trenutno nalaziš jako guši. Ipak, za ovo si delom i sama kriva. Obaveze su se nagomilale, konstantno juriš na sve strane, pa čak i kada treba da se posvetiš ljubavi, ti baš i nisi zainteresovana za romantiku i nežnosti. Postavila si zid, a partnera to povređuje i želi da zna u čemu je problem. Ti to shvataš kao smaranje i počinješ da se hladiš. Savet? Sredi se sama sa sobom, a onda i sa partnerom. Sve počinje od tebe.

Comments