Proći će još mnogo vremena dok ne budemo mogli da se družimo sa prijateljima i uživamo u fizičkom prisustvo jedni drugih. Iako smo pronašli način da se socijalizujemo preko WhatApp-a, FaceTime-a i Viber-a i dopisivanje nam je postalo još bitniji deo učvršćivanja odnosa, razdvojenost i usamljenost nam svima jako teško pada. Ako tražiš način da svojim bliskim prijateljlima ulepšaš dan i da ih oraspoložiš usled ove neprijatne situacije, slanje poklona podrške i saosećanja je pun pogodak. U nastavku saznaj koji su to najbolji pokloni kojima možeš da usrećiš svoje prijatelje za vreme koronavirusa.

Old But Gold

Ništa ne može da ulepša dan kao buket svežih cvetnih populjaka na kućnom pragu. Ukoliko nisi sigurna u vezi ove ideje, seti se da je kupovina cveća večni klasik i da nikada ne može da zastari. Kupovina cveća će uvek predstavljati pažljiv i brižan potez kojima ćeš sigurno oboriti s nogu svoje prijatelje.

leonardo wong 7pGehyH7o64 unsplash e1585732881818 7 ideja kako da obraduješ prijatelje za vreme izolacije

Osmisli plejlistu

Osmisli plejlistu na Spotify-u koja će tvoje prijatelje i tebe podsetiti na neki lepši period vašeg života kada ste beskrajno uživali, upoznaj ih sa novim izvođačima, ili okupi u plejlisti sve izvođače koje volite i čije biste koncerte voleli da posetite kada sve ovo prođe. Ovo će za tebe biti super zabavna zanimacija koja će ti skrenuti misli od onoga što se trenutno dešava.

Pošalji svojim prijateljima pizzu

Ovo je poklon koji bih ja najviše želela da dobijem, a ti? Ovim gestom osiguraćeš sebi poziciju najboljeg prijatelja ikada. Neke dostave nude usluge dostave bez kontakta, stoga nema razloga da svoje prijatelje (ali i sebe) ne obraduješ slasnim obrokom.

aurelien lemasson theobald x00CzBt4Dfk unsplash e1585732820764 7 ideja kako da obraduješ prijatelje za vreme izolacije
Comments