5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

7 jednostavnih načina pomoću kojih ćeš se buditi lakše i ranije

7 jednostavnih načina pomoću kojih ćeš se buditi lakše i ranije

1/3

Ma ko još to voli da ustaje ranije? Da, apsolutno niko, jer svi volimo da ostanemo makar još onih “pet” minuta duže u krevetu kako bismo se izležavali. Međutim, problem nastaje onog trenutka kada imaš poteškoće sa ustajanjem u nekim ranijim satima, jer prosto želiš da spavaš duže i još uvek osećaš sanjivost, zbog čega nemaš želju da ustaneš iz kreveta. Ako si u toj grupi “ne mogu ja rano da ustanem”, postoje saveti i trikovi koji će ti celu ovu ranu, jutarnju situaciju olakšati.

san 4 7 jednostavnih načina pomoću kojih ćeš se buditi lakše i ranije

Neće ti ništa značiti ukoliko ustaneš rano ujutru, te odmah nakon toga skuvaš sebi kafu, čaj ili nešto slično, a onda se ponovo ušuškaš u toplo ćebe i gledaš narednih nekoliko sati TV program ili nešto slično. To će samo dodatno da te odvlači u san i da učini da celog dana osećaš pospanost. Znači, potreban je dobar razlog za ustajanje u ranijim jutarnjim satima. Nebitno je da li se radi o poslu, nekoj obavezi, času, treningu, potrebno je nešto što će vas navesti da se pokrenete brzo nakon ustajanja, zbog čega vam neće i ne može smetati to ranije ustajanje.

Potrebno je i da se navikneš na neko određeno vreme u koje ustaješ. Ukoliko se dugo vremena budiš u isto vreme, na primer, u 9 sati ujutru, očekivano je da će ti biti teško da se odjednom prebaciš na to da ustaješ dva sata ranije, u 7, na primer. Zbog toga je potrebno lagano preći period adaptacije. Najbolji način da se adaptiraš jeste da postepeno, iz dana u dan, menjaš jutro ustajanja za po 10 do 15 minuta, dok ne dođeš do toga da se organizam već navikao za ustajanje u novo, određeno vreme.

Editors choice