Leto, sezona odmora i putovanja je pravo vreme da apdejtuješ svoju plejlistu i dopuniš je novim hitovima zvezda za koje možda još uvek nisi čula, ali koje će te sasvim sigurno osvojiti svojim glasom i sjajnom muzikom već na prvo slušanje! Slušalice na uši i uživaj!

Sigrid

Sigrid, norveška alt-pop pevačica i tekstopisac, na muzičkom nebu je zasijala prošle godine, objavivši hit “Don’t Kill My Vibe” za koji je rekla da je elegantno “fuck you” upućeno producentu koji ju je omalovažavao dok je pisala pesmu. Osim ovog, Sigrid ima i hit “Strangers” zahvaljujući kojem je pobedila na BBC takmičenju “Sound of 2018” i tako se pridružila ekskluzivnom klubu velikih muzičkih zvezda poput Adel ili grupe Hejm. U poslednje vreme, Sigrid nastupa svuda, počevši od festivala Coachella pa sve do emisije “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” u kojoj je publiku podigla na noge. Nedavno je objavila EP “Raw” u kojem je pokazala svoj neverovatan talenat i koji bismo vrteli na “repeat” iznova i iznova!

Anne-Marie

Anne-Marie si najpre imala prilike da čuješ u čuvenom hitu “Rockabye”, a potom ti je ponovo “ušla u uši” svojom pesmom “Friends” koju i dalje rado pevušimo i obavezno puštamo kada želimo da se opustimo, uživamo, ali i zaigramo. Ipak, britanska pevačica je kao mala pokazala još jedan talenat, talenat za glumu, pojavivši se u “Les Misérables”. U aprilu je objavila album “Speak Your Mind” koji je pravi letnji, ali i dalje jako kvalitetan, a dokaz za to su Julia Michaels i Ed Sheeran koji su joj pomagali oko pesama. 

Comments