Ako si fan Disney-a, a pritom imaš zakazan prvi dejt sa još jednim fanom ove franšize, onda već imaš nešto oko čega možete da počnete da razgovarate i da ostvarite prvu konekciju. Ukoliko ste slučajno u mogućnosti da oboje idete na prvi dejt u magičan svet takođe svima poznat kao Disneyland, postoji nekoliko jako dobrih restorana koje možeš da razmotriš. Naravno, totalno je dozvoljeno da u Disneyland povedeš i svoju najbolju drugaricu ili da ga posetiš sama – i to može da bude odličan “dejt”!

Elem, večernji dejt zakazan u ovom “magičnom kraljevstvu” bajki i fantazija zvuči fantastično, pritom imate odličnu priliku da jedno drugo bolje upoznate dok degustirate ukusnu hranu. Možete razgovarati na primer o vašim omiljenim vožnjama u ovom zabavnom parku ili o Disney filmu koji i dan-danas gledaš iznova kao da je prvi put, bez da ti ikada u životu dosadi. Mnogo je tema za razgovor, ali i mesta koja možeš da posetiš u okviru ovog carstva.

Ukoliko želiš da doživiš magičnu Disney noć, a da pritom probaš jako ukusnu hranu, treba da razmotriš neke od ovih restorana.

Lamplight Loungeu u Pixar Pieru

Pixar Pier je savršeno mesto za prvi dejt! Možete zajedno da igrate igrice koje se nalaze u sklopu ovog dela zabavnog parka, a pritom da probudite svoj unutrašnji kompetativni duh. Nagrada je naravno jedna od plišanih životinja, koje su likovi iz crtanih filmova Pixar x Disney. Tu je naravno i vožnja pod nazivom Pixar Pal-A-Round Ferries, što je za malo romantičnije izdanje. Kada želiš da jedeš, na raspolaganju ti je večera u Lamplight Loungeu čiji je enterijer urađen u stilu Pixar crtanih filmova, a lociran je na samom početku ulaza u ovaj deo Disneylanda. Nakon večere, pokušajte da pronađete dobro mesto da gledate šou pod nazivom World of Color. To će savršeno upotpuniti vaše Disney veče.

Splitswille u Downtown Disneyu

Ako ne ideš više puta godišnje u Disneyland, onda je za taj jedan godišnji odlazak Downtown Disney odličan izbor za prvi sastanak, bez da moraš da trošiš dodatni novac na karte (ukoliko ne želiš da ideš na neku od vožnji u zabavnom parku). Restoran Splitswille kombinuje večeru sa kuglanjem. Možeš uživati u preukusnim burgerima, pre nego što sa svojom simpatijom počneš da kuglaš.

Blue Bayou u New Orleans Squareu

Kada je u pitanju New Orleans Square Disneylandu, svi koji su tamo već bili toplo preporučuju Blue Bayou restoran. On je lociran odmah pored Pirates of Caribbean vožnje, tako da istovremeno imaš pogled na brodove koji prolaze dok jedeš. Čak i ako je u pitanju ručak usred dana, unutrašnji deo restorana ti daje osećaj kao da jedeš zapravo večeru, uz male lampe koje odaju romantičan efekat. Monte Cristo sendvič je jedan od najukusnijih jela ovog restorana.

Comments