The Carnation Cafe On Main Street

Ako ne možeš da prestaneš da gledaš u zamak u Disneylandu, veoma je moguće da ćeš ušetati u Carnation Cafe na glavnoj ulici. Ovo mesto ima fantastičnu klopu! Pohovana piletina sa krompirićima i povrćem je ekstremno ukusna. Ako želiš da uhvatiš magičan momenat, rezerviši sto za oko 20 časova. Sto u bašti kafea će ti dati pogled na celu paradu koja ide svakodnevno u ovom zabavnom parku.

Ralph Brennan’s Jazz Kitchen u Downtown Disneyu

Još jedan sakriveni dragulj Downtown Disneya je Ralph Brennan’s Jazz Kitchen, koji servira uglavnom domaću kuhinju Louisiane. Hrana je jako ukusna, a pored toga konstantno svira jazz bend koji daje savršenu atmosferu za prvi sastanak. Dezert možete i podeliti, što će savršeno sumirati vaš sastanak.

Carthay Circle Restaurant u California Adventure

Želiš osećaj starog Holivuda? Onda je za tvoj sastanak pravi izbor Carthay Circle restoran u California Adventure delu. Osećaj glamura koji nosi ova istorijska era će te naterati da se odmah zaljubiš u atmosferu koju ovaj restoran odaje. Ovde se toplo preporučuju kokteli, u kojima možete uživati zajedno, baš kao pravi par.

Trader Sam’s Enchanted Tiki Bar u Disneyland Hotelu

Kada želiš odličnu atmosferu uz ukusne koktele, Trader Sam’s Enchanted Tiki Bar je mesto gde treba da budeš. Ovo mesto je locirano u Disneyland Hotelu. Osim ukusnih pića u tiki šoljama, imaju i veoma impresivan meni koji takođe nudi i odličnu hranu!


izvor naslovne fotografije: instagram.com/ourlifestylechoices

Jovan Žihlavski

Comments