Milion puta će mi reći da crna nije za leto i visoke temperature, a ja ću milion i jedan put da obučem baš all-black autfit! Mislim, šta da radim kad volim da nosim crno, a i kao što reče Christian Dior: “You can wear black at any time. You can wear it at any age. You may wear it for almost any occasion.” Molim lepo!

U redu, moram da priznam da crno možda nije pametna opcija za vrele dane, ali ukoliko ni sama ne odustaješ od svoje omiljene boje (ili ne-boje) postoje načini na koje ipak možeš da nosiš crne kombinacije, a da ti ne bude prevruće ili predosadno i već viđeno pošto si, je li, toliko puta sve nosila do sada. Evo nekoliko pravila i ideja:

Biraj lagane i prijatne materijale

Prvo pravilo kada je reč o nošenju all-black tokom leta je – nosi materijale ispod kojih će tvoja koža moći da diše, koji imaju svojevrsnu ventilaciju. Srećom pa su sada takvi materijali (providni) mega popularni pa ćeš sigurno moći da pronađeš komad koji je savršen za tebe, tvoju građu i stil. Dakle, samo lagano, prijatno, opušteno…

Drži se klasike

Ne daj da te letnje šarenilo zavara! Crno je lepo, atraktivno i trendi i preko leta, a klasičan spoj pamučne majice i slip suknje (na primer) jednako je dobar izbor koliko i ista kombinacija samo sa drugim komadima – belom majicom i floral lepršavom suknjom. Prosto, nosi ono što voliš, bez obzira na trendove ili norme.

Komfor je na prvom mestu

Mislim da mi nismo jedine devojke koje su opsednute kombinezonima! Lepi su, da, ali i izuzetno prijatni i udobni. Imaš li već neki crni kombinezon? Ako ne, daj mu šansu – preko dana ga nosi uz prijatnu, ravnu obuću i retro naočare za sunce, a uveče baletanke jednostavno zameni salonkama i spremna si za nastavak svojih letnjih avantura!

Comments