Miksuj siluete

Da, da, kada je napolju “pakao”, jednostavno želiš da skineš sve sa sebe, ali kako to nije društveno prihvatljivo u javnosti, prinuđena si da nosiš minimum dozvoljene odeće. Ipak, nemoj da preteruješ! Ukoliko nosiš kratku suknju, uz nju iskombinuj oversized majicu ili obrnuto. Miksuj različite stvari za kul, ali i dalje pristojan stajling kako za vikend, tako i za posao.

Miksuj teksture i detalje

All-black je monohromatska kombinacija i da, priznajem, nekada ume da deluje monotono. Ali tada napravi momenat iznenađenja! Odaberi bluzu koja je čipkana i providna ili pantalone koje su široke i lepršave poput suknje ili sa šlicem. Neobični komadi u običnoj boji jednostavno izgledaju odlično i efektno!

Neka aksesoari budu u prvom planu

Kada nosiš jednostavnu kombinaciju, statament aksesoari su prosto #must! Obrati posebnu pažnju na obuću, torbu, nakit – nečim moraš da privučeš pažnju!

Kada sumnjaš – ne preteruj

Manje je više čak i kada nosiš all black. Prosto, ako sumnjaš, nemoj preterivati sa stavljanjem na sebe sve i svašta, već se drži jednostavne i proverene kombinacije – LBD (mala crna haljina) + ravne sandale + (možda) lagani kardigan + (ako baš moraš i voliš) aksesoari. A ako si samouverena, isprobaj neku od prethodno navedenih ideja i saveta!

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Ivana

Comments