Hot topics

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

1/2

Iako smo kalendarski zagazili u jesenju zonu i polako, ali sigurno naginjemo ka onoj zimskoj, to nikako nije razlog zbog kog ćemo propustiti trendove i tendencije pri izboru boja, oblika i šara za manikir i pedikir. Pa tako, iako je sezona pedikira zvanično za nama, on nekako po navici, još uvek, ide u paru sa manikirom i nikako ga ne treba zapostaviti. A kad je manikir u pitanju, donosimo ti buduće tendencije i trenutne trendove sa održanih nedelja mode, zatim sa naslovnica poznatih magazina, ali i sa Instagram profila influensera ovog tipa.

Ombre manikir

Trend lakiranja noktiju u različite boje nam je već poznati iz prethodne sezone, ali ono zbog čega je ovaj trend produžio svoj vek trajanja je promena, ali ako nas pitate, nabolje. Naime, i dalje postoji jaka tendencija da se nokti farbaju u različite nijanse, ali ove sezone, veoma smisleno i povezano. Trik i ključ uspešnog ombre manikira je korišćenje srodnih nijansi. Pa, ko voli, nek izvoli!

Tačkasti i geometrijski manikir

Geometrijski oblici su oduvek imali upliva u svetu mode i ona ih redovno, iz sezone u sezonu, “žvaće” za svoje pobornike. Shodno tome, očekivano je da se taj trend prelije dalje, i svoj trag ostavi i na manikir stolovima, kao opciju više ove jeseni.

View this post on Instagram

🧜🏼‍♀️ 🐚 #manimonday

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

Francuski manikir na više načina

Francuski manikir se vratio na velika vrata u svet mode i to tokom Nedelje mode u Njujorku. Mnoge poznate ličnosti su već sada krenule putem trendova planiranih za proleće/leto 2020, poput Beyonce. Dalje, pored onog “klasičnog” francuskog manikira, pojavili su se i njegove nove edicije u kojima se ostavlja prostora za ekperimentisanje. Taj prostor se otvara u dva slučaja. U jednom od njih se svakako treba držati samih formi klasičnog francuskog manikira, a uživati slobode po pitanju kolorita. Dok u drugom, pak, zadržavamo klasičan trobojni kolorit, a prostora za novitete ima nešto malo, u sferi oblika i formi bele i puderaste nijanse roze, ali i nude.

Editors choice