Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Iako smo kalendarski zagazili u jesenju zonu i polako, ali sigurno naginjemo ka onoj zimskoj, to nikako nije razlog zbog kog ćemo propustiti trendove i tendencije pri izboru boja, oblika i šara za manikir i pedikir. Pa tako, iako je sezona pedikira zvanično za nama, on nekako po navici, još uvek, ide u paru sa manikirom i nikako ga ne treba zapostaviti. A kad je manikir u pitanju, donosimo ti buduće tendencije i trenutne trendove sa održanih nedelja mode, zatim sa naslovnica poznatih magazina, ali i sa Instagram profila influensera ovog tipa.

Ombre manikir

Trend lakiranja noktiju u različite boje nam je već poznati iz prethodne sezone, ali ono zbog čega je ovaj trend produžio svoj vek trajanja je promena, ali ako nas pitate, nabolje. Naime, i dalje postoji jaka tendencija da se nokti farbaju u različite nijanse, ali ove sezone, veoma smisleno i povezano. Trik i ključ uspešnog ombre manikira je korišćenje srodnih nijansi. Pa, ko voli, nek izvoli!

Tačkasti i geometrijski manikir

Geometrijski oblici su oduvek imali upliva u svetu mode i ona ih redovno, iz sezone u sezonu, “žvaće” za svoje pobornike. Shodno tome, očekivano je da se taj trend prelije dalje, i svoj trag ostavi i na manikir stolovima, kao opciju više ove jeseni.

View this post on Instagram

🧜🏼‍♀️ 🐚 #manimonday

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein) on

Francuski manikir na više načina

Francuski manikir se vratio na velika vrata u svet mode i to tokom Nedelje mode u Njujorku. Mnoge poznate ličnosti su već sada krenule putem trendova planiranih za proleće/leto 2020, poput Beyonce. Dalje, pored onog “klasičnog” francuskog manikira, pojavili su se i njegove nove edicije u kojima se ostavlja prostora za ekperimentisanje. Taj prostor se otvara u dva slučaja. U jednom od njih se svakako treba držati samih formi klasičnog francuskog manikira, a uživati slobode po pitanju kolorita. Dok u drugom, pak, zadržavamo klasičan trobojni kolorit, a prostora za novitete ima nešto malo, u sferi oblika i formi bele i puderaste nijanse roze, ali i nude.

Editors choice