Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Pedeset nijansi plave 

Kraljevsko plava je nijansa za kojom smo svi unapred poludeli, adresirajući je pritom na očne kapke. Iako je kraljevsko plava predstavljena za tek dolazeću sezonu proleće/leto 2020 u beauty sektoru, pripadnice lepšeg pola je već sad rado primenjuju, sa sve gliterom kao prilogom. Ipak, potpuno nenadano, taj trend se klonirao u redove kolorita na stolovima za manikir. I ne samo to, dao je sebi slobode po pitanju nijanse i forme. Dakle, drage dame, ove jeseni, pustite plavim nijansama na volju.

View this post on Instagram

All-out blue with a peek of tonal, Holding Pattern art.💙

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

Narandžasti šik

Narandžasta boja je nakon završenih nedelja mode, svoje mesto zauzela među aktuelnim, ali i dolazećim trendovima. Iako je tako, treba imati na umu da je to boja sa kojom treba pažljivo “upravljati” i koristiti je isključivo tamo gde će ona dodati koji gram više na tas street shic i classy utisku. Inače, shic je kategorija rezervisana za nekolicinu i to onu koja svojim pre svega karakterom, pa i stilom, to može da iznese. U suprotnom, bez ovih karakteristika, “džaba ste krečili”.

Biserno bela

Biserno bela je svoju ekspanziju doživela devedesetih godina. Ali, kako je duh devedesetih uzvionuo nad čitavom modnom industrijom, potpuno je smisleno da ga zateknemo i u zoni manikira. Dakle, dame koje su svojevremeno ovaj trend primenjivale, sada, posle “kraće” pauze, mogu da mu se vrate, bez problema.

Artysh manikir

Poslednji, ali ne i najmanje važan na listi ovosezonskih manikir trendova, jeste takozvani artysh manikir. On podrazumeva setovanje laka na autentičan i gotovo neponovljiv način. Stoga, ukoliko vam je privlačan ovaj koncept, dopustite sebi malo umetnosti na nokatnoj ploči.

View this post on Instagram

Night-out ready in a Saturday Night mani.💃🏻

A post shared by Paintbox (@paintboxnails) on

Nslovna fotografija: instagram.com/betina_goldstein

Nevena Vujović

Editors choice