Da li znate tačan broj torbica koje imate? Koliko često ih kupujete i da li ih svakodnevno menjate? Odgovor je verovatno potvrdan jer su torbice neizostavan aksesoar u svakom autfitu, bez obzira da li ste se danas odlučili za spotsku eleganciju, casual komade ili za svečani dress code, torbica je nešto što se podrazumeva.

Već nekoliko godina su izrazito popularne male, ručne torbe, a ono po čemu se posebno izdvajaju jeste da u njima i nema toliko prostora. Dakle, možete da stavite nešto novca, sjaj i eventualno mobilni telefon, ali one svakako ne gube na svom značaju, i čini se da su manje torbe skuplje od onih većih u koje možete da stavite apsolutno sve.

Odlučili smo da sa vama podelimo 7 trenutno najpopularnijih ručnih torbi koje će obeležiti ovu godinu. Sve što je potrebno jeste da izaberete onu koja će da se uklapa uz većinu vaših odevnih komada i uvek ćete biti atraktivni i primećeni.

Mala crna torba

Mala i crna se više ne vezuje samo za haljinu jer i sami znate da je crna torba nešto što uvek može da se uklopi, zato, ako je do sada niste kupili, pravi je trenutak jer će biti izuzetno nošena 2023. godine.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nara Pereira (@_narapereira_)

Pročitajte i ovo: Održiva moda – novosti i brendovi o kojima treba da znate

Cirkoni su in!

Torbicu za izlazak pretrpanu cirkonima sigurno ćete obožavati! Lako se kombinuje uz sve moguće boje, a naročito uz crne kožne komade. Ne zaboravite da dodate i efektan nakit kako biste upotpunili ovu priču!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели EFFORTLESSSTYLE AESTHETIC MINIMALSTYLE/ Iwona Skorupa (@i_na.style)

I ponovo – crna!

Koliko crnih haljina imate? Sigurno više od jedne. A da li to važi i za torbice? Vrlo verovatno. Torbica sa kopčom se savršeno uklapa uz vaš autfit za poslovni sastanak, a u njoj ima malo više prostora, pa možete da spakujete i parfem i šminku, pored novca i mobilnog telefona.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Carolien 🦋 (@carodevoght)

A gde je crna – tu je i bela!

Prefinjena torbica će uz vašu svečanu haljinu izgledati elegantno i sofisticirano! Ovo je torbica za specijalne prilike koja se lako uklapa uz sve moguće autfite, a posebno za specijalne, svečane prilike.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BILLY J (@billy_j_boutique)

Party glam!

Neka se na trenutak sve zaustavi! Da li ste videli lepšu torbicu? NE. Ona zaista može da se uklopi i u dnevnu i u večernju varijantu, ali bi bilo dobro da je sačuvate od očiju javnosti u toku dana, jer ova lepotica je kraljica noći! Osim što je potpuno šik i daje pečat vašem celokupnom izgledu, efektna je i neodoljiva. Ovu torbicu morate da imate jer čeka da zasija uz vas u svim svečanim prilikama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HABIT (@myhabitshop)

Go girl!

Već smo pričali o tome da je torbica aksesoar i naravno da u nju ne mora da vam stane sve ono što ste planirali da ponesete. Konkretno ova torbica se često nosi prazna, kao modni detalj. Ovu popularnu boju možete lako da uklopite i uz sve druge boje, zato, neka obavezno upotpuni vašu modnu kolekciju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Mini-bag

Da li ima potrebe da je opisujemo? Dovoljno je da vam kažemo da je ovo must-have na svakoj polici sa torbama.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели matahari_bags (@matahari_bags)

Pročitajte i ovo: Zlatne alke – trend ili bezvremenski klasik?

Naslovna fotografija: instagram.com/matahari_bags

Dragana Stojanović

Comments