Ako voliš šminku i ne štediš na njoj, što iz prvitanih, što iz profesionalnih razloga, onda verovatno želiš da znaš šta kupuješ i za šta daješ novac. Zato, vodi računa o ovim stvarima prilikom kupovine i sigurno ćeš izbeći zamku “fake” šminke.

Kupuj šminku samo na proverenim mestima

Ovo zvuči očigledno, ali nije naodmet ponoviti još jednom. Jer, čak i poznati lanci kozmetike mogu da prodaju “fake” proizvode. Zato, ako želiš da daš novac na pravu stvar, proveri na sajtu proizvođača gde možeš kupiti ono što želiš. Osim toga, obrati pažnju i na cenu – velika sniženja koja deluju neverovatno verovatno otkrivaju da su proizvodi lažni. Naravno, cena i kvalitet nisu uvek proporcionalni, te najpre dobro istraži za koje proizvode vredi dati novac, a za koje ne.

fake sminka 1 7 trikova kako da prepoznaš fake šminku

Obrati pažnju na pakovanje

Neka pakovanja su tako očigledno lažna da se to vidi i na prvi pogled. Neka, pak, malo su “škakljivija”. Opet, proveri na sajtu proizvođača kako pakovanje tačno izgleda, a u radnji ga svakako možeš i “izmeriti”. Ako ti se čini kao da je proizvod suviše lak, onda je verovatno “lažnjak”.

fake sminka 2 7 trikova kako da prepoznaš fake šminku
Comments