Abduzeedo

Kum u svetu dizajnerskih blogova, Bog, tata-mata… kako god želiš. Više od deset godina, Abduzeedo (što znači “otet” na portugalskom) nam donosi najnovije i najrevolucionarnije vesti iz dizajn sveta, provetljujuće tutorijale i pravi je hub za sve one koji vole dizajn u svim njegovim oblicima, od profesionalaca do amatera. I danas nakon toliko godina, i između mnogo novih pojava na online sceni, uspeva da održi svoju poziciju netaknutom. Ako već nemaš ovaj sajt sačuvan negde u bookmarku ili glavi, sada je pravi trenutak da to učiniš.

Illustration Age

Ovaj blog je kreiran sa idejom da pruži uputstva i podršku svima onima koji jesu, ili pokušavaju da postanu profesionalni ilustratori, ali je i zadivljujuće online štivo za sve one koji se makar i amaterski zanimaju za grafičku umetnosti i uživaju u dobrim ilustracijama. Da bi poboljšao celokupno iskustvo čitaoca, Ilustration Age neretko pored inspirativnog sadržaja nudi i razne edukacijske prilike, kao što su online časovi. Uključuje umetnike različitih stilova i tehnika, u potpunosti istražujući ovaj magični svet.

Logo Design Love

Kao što mu ime i kaže, ovaj blog se bavi temom logoa i brend identiteta, I širi ljubav prema istom. A ima li koga da ne voli logo dizajn? Umetnost iskazivanja čitavih priča I koncepata jednom rečju ili oblikom, je najistaknutije, izuzetno dostignuće modernog dizajna. LDL je posvećen prelepim logoima širom sveta I briljantnim umovima koji sui h kreirali. Svaki profesionalac uključen u brending, marketing i digitalni sadržaj bi trebao da istraži ovu stranicu. Toliko je toga što možemo naučiti od loga. (čak se i rimuje!)

Comments