Znamo, zimi te nekada mrzi i da ustaneš iz kreveta i skuvaš kafu, a kamoli da nešto više uradiš poput smišljanja stajlinga ili tek – odlaska na posao. Znamo, nije jednostavno osmisliti dobar autfit, koji ujedno treba da te greje, ali i da izgleda trendi. I možeš nekoliko takvih kombinacija da osmisliš, ali inspiracija ti već nestaje pred kraj nedelje i onda nam se tek ne ustaje iz kreveta, jer nam se ne radi, jer nam se ne izlazi na minus, jer nemamo šta da obučemo i tako dalje. Ipak, probaj malo da motivišeš sebe i ove zime pokušaj da spojiš ono što do sada nisi spajala. Predstavljamo ti osam predloga jednostavnih stajling formula, a zapravo ti pomažemo da pronađeš inspiraciju u svom garderoberu i budeš malo više motivisanija i za posao i za kežual varijante: 

Beretka, crni džemper i plisirana suknja 

Ništa nije elegatnije od beretke i plisirane duže suknje kada je zimski autfit u pitanju. Ovo je onaj momenat kada ćeš se osetiti zaista posebno i svetski. Odaćemo ti jednu našu tajnu, nekada i neku letnju suknju možeš da iskoristiš i tako upotpuniš ovaj outfit. Naravno biraj one koje su napravljene od kvalitetnijih materijala, kao i one koje nisu previše lagane i šarene. Crni džemper sigurno imaš u svom garderoberu, ali ono što ovaj autfit ističe i čini ga posebnim jeste beretka, te predlažemo da ove zime uložiš u jedan takav aksesoar. Koristiće ti i kasnije.

Duks + odelo 

Imaš crni duks, a imaš i odelo. Kako bi bilo da ih spojiš? I da, možda ti na prvu zamisao to ne deluje baš najbolje, ali veruj nam da će te to i te kako izdvojiti i da ćeš se osećati posebno kul i drugačije kada prošetaš. Ukoliko je na tvom poslu dozvoljeno oblačenje po volji, onda je ovo kombinacija i za posao, jer ti predlažemo da obuješ sock čizme uz to. I ako ideš na kafu sa prijateljicama ili dečkom isto možeš da iskoristiš ovaj trik i budeš sasvim posebna.

Teddy kaput + pantalone sa ravnim nogavicama 

Vreme je da tvoj teddy ogroman kaput počneš da nosiš na malo drugačije načine. Predlažemo ti da to bude uz farmerice sa ravnim nogavicama ili bilo koje druge koje su malo šire. Ovo je jedna potpuno opuštena varijanta, ali iznad svega, previše kul. 

Koža + koža 

Kožni mantil na kožnu suknju ili kožne pantalo je super kombinacija za hladne zimske dane. Ako si do sada izbegavala kožne mantile, daj im priliku u novoj godini, jer će ti pomoći da malo iskoračiš iz svoje zone udobnosti i uskočiš u nešto sasvim drugačije. 

Comments