Trendi trenerka uz kul outfit 

Predlažemo ti da ove zime koristiš više opuštenih elemenata za svoju zimsku kombinaciju. To može biti trendi kraća trenerka sa spuštenim kukovima. I ovu trenerku možeš da nosiš uz sako ili prelepi eleganti kaput.

Kraća kul jaknica uz svaki outfit 

Ove jakne su rezervisane za one toplije zimske dane. Baš one dane kada ima malo više sunce i više su za dnevne varijante. To su oni momenti kada želite da opušteni krenete kroz dan, ne želite da se opterećujete kaputima i ogromnim jaknama. Naravno da ovaj outfit može da se primeni i u hladnijim danima, samo vam savetujemo da to ipak ne činite.

Mini suknja + džemper 

Mini suknja i džemper su, moramo biti pristrasni, naš omiljeni outfit ove zime i svake naredne. Ovo je definitvno najbolja kombinacija za sve žene koje žele posebno da se osećaju sexy i privlačno, a ujedno žele da im bude toplo.

I kardigan i kaput i haljina 

Kombinacija za sve one koji žele da se maksimalno utople tokom zime, ali da u isto vreme budu stajliš. Da, moguće je i da – jednostavno je! Prvo što ti treba jeste dobra zimska haljina, koju ćeš upotpuniti dobrim kardiganom, a kada kreneš napolje ogrni se tvojim kaputom i izgledaćeš kao da si mnogo dugo spremala i osmišljavala svoju idealnu kombinaciju.

Naslovna fotografija: instagram.com/kateogata

Jelena 

Comments