All in (unesite boju po izboru) je dobar izbor ako volite da izgledate klasično, ali ipak stilizovano jer ovaj trend nikada ne izlazi iz mode. Ipak, kako ne biste izgledale dosadno, odaberite upadljivu boju i, pošto je jesen, nijansu tipičnu upravo za ovo godišnje doba. Zvonarice su ponovo u modi, jednostavne bluze ili rolke nikada nisu ni bivale “nemoderne”, a tople jakne sa krznom i dalje rado nosimo kada zahladni.

autfit 3 8 ležernih #ootd koje vredi iskoprati ovog meseca

Skinny Fit farmerke su obično dokaz da izgledamo dobro (čim možemo da se uvučemo u njih i još da izgledamo pristojno)! Zato, nećemo ih ostaviti ni sada, a one se odlično mogu kombinovati sa komadima koji su njihova suprotnost. Dakle, nešto ležerno, širkasto… Odaberite bilo koju takvu bluzu ili košulju i uvucite je u farmerke, a kratke čizmice do članaka su obavezne!

autfit 4 8 ležernih #ootd koje vredi iskoprati ovog meseca

Sličan model bluze i čizmice možete nositi i uz mini teksas ili kožnu suknju koje su naročito popularne u poslednje vreme. A, ukoliko niste zimogrožljive, eto atraktivne i trendi kombinacije za svaki dan. Naravno, ne zaboravite aksesoare!

autfit 5 8 ležernih #ootd koje vredi iskoprati ovog meseca
Comments