Vreme je da konačno zasijamo! Izašli smo iz 2020. godine, hrabriji, jači i svesniji sebe nego ranije i vreme je da se to oslika i na našoj spoljašnjosti. Dakle, u 2021. godini zasijajte u svakom smislu – od šljokica na očima ili u mleku za telo, odeće sa sjajnim detaljima ili od metalik materijala, preko efektnog nakita pa sve do zlatnih detalja u manikiru! Zlatni tonovi će preovladavati u narednim mesecima, a ako želite da ih primenite – ali ipak na malo suptilniji način, imamo nekoliko predloga za vas, koji će vas sigurno oduševiti. Detalji od zlata mogu izgledati izuzetno atraktivno, mogu se uklopiti uz prirodnu boju noktiju ali i uz intenzivnije boje, uklapaju se uz praktično svaki nakit, ali isto tako i uz različite autfite. U suštini – sa manikirom sa zlatnim detaljima nema greške, zato spremite se, uživajte u primerima u nastavku teksta i pozovite odmah svoj kozmetički salon!

Zlatni okvir oko noktiju

Jedan od najjednostavnijih, a istovremeno i najneobičnijih primera zlatnog manikira je onaj sa zlatnim okvirom oko noktiju. On odlično izgleda na noktima svih dužina, a preporučujemo da ga nosite uz one zaobljene ili bademaste – nego četvrtastog oblika. Takođe, kako bi zlatna linija najbolje došla do izražaja, preporučujemo da vam nokatna ploča ostane ili u prirodnoj boji ili da bude blago i nežno rozikasta. Naravno, sjajni finiš preko svega će upotpuniti ceo look.

Zlatni detalji pri dnu nokta

Ako želite da vam nokti izgledaju kao čaše u kojima se nalazi šampanjac, evo savršenog manikira za vas! Ovaj manikir primenite na nokte srednje dužine, u četvrtastom ili “balerina” obliku, takođe prirodne ili svetloroze boje. Izaberite šljokice u obliku kratkih zlatnih linijica, a zatim ih nanesite na predeo pri dnu nokta. Prelaz ne mora biti suptilan, već neka koncentracija ostane pri dnu nokta. Samim tim što nije u pitanju gusta boja nego šljokice, prelaz će biti efektan.

Suptilna zlatna srca

Ovo je pravi manikir za romantične duše među nama. On funkcioniše na noktima različitih dužina i oblika, a mi vam preporučujemo da ga primenite na kratkim i četvrtastim noktima. Suptilna zlatna srca odlično izgledaju na puderastoroze noktima, ali možete ih primeniti i na noktima u apsolutno bilo kojoj boji koja vam u ovom trenutku prija – to je njihova velika prednost. Svakako, ako pred sobom imate neku elegantnu priliku, sa ovim manikirom nećete pogrešiti.

Comments