Limun

Imaš fleke i ožiljke od akni? Limun može savršeno pomoći da se baš tako nastale fleke izblede, a istovremeno ujednačuje ten i čini da koža sija!

Sok od limuna možeš koristiti svakodnevno na mestima koja želiš da izblediš, tako što ćeš ga uz pomoć tufera ili štapića za uši naneti lokalno na deo lica koji želiš da zalečiš.

Ukoliko želiš da koristiš sok od limuna na celom licu, napravi losion tako što ćeš sok od dva limuna pomešati sa 150ml vode, idealno kupovne. Ovaj toner koristi svaki drugi dan.

Limun 8 prirodnih namirnica koje će učiniti da tvoja koža lica UVEK bude mlada

Aloe Vera

Do ove magične namirnice nije lako doći, ali vredi svakog truda. Sok i pulpa od Aloe Vere ne samo da podmlađuju i čine kožu blistavom, već treriraju crvenilo, uništavaju tamne fleke i ožiljke, a leče i manje opekotine.

Sok od aloe, kao tonirajući losion, možeš koristiti svaki dan, dok pulpu u vidu maske, možeš stvaljati na lice 10 minuta jednom nedeljno.

aloe vera 8 prirodnih namirnica koje će učiniti da tvoja koža lica UVEK bude mlada

 Soda bikarbona

Sigurno već znaš da sodu bikarbonu možeš koristiti kako bi na prirodan način izbelila zube, ali ova fantastična namirnica može i da revitalizuje i čisti kožu, a takođe stimuliše i regeneraciju novih ćelija kože. Međutim, bolje je da ne nanosiš čistu sodu bikarbonu direktno na lice, te zato probaj ​​piling ili masku.

Pomešaj sodu bikarbonu i maslinovo ulje u jednakim proporcijama, a mešavinu možeš koristiti jednom nedeljno kao piling. Da bi napravila masku, pomešaj jednu kašičicu sode bikarbone sa jednom kašičicom prirodnog jogurta. Nanesi masku na lice i drži je 10 minuta. Koža će postati zategnuta, čvršća i glatka!

soda 8 prirodnih namirnica koje će učiniti da tvoja koža lica UVEK bude mlada
Comments