5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

1/2

Novije generacije možda nikada neće razumeti enciklopedije, turističke vodiče (one šarenolike knjižice, sećaš se?), mape gradova na papiru i priznajem da me zbog toga malo hvata seta, ali sa druge strane moram da priznam i to da ovo (njihovo) vreme donosi prilično dobre zamene za sve pomenute #travel čari naše mladosti i to u vidu omiljenih nam aplikacija! Pa da, šta god da nam je potrebno u životu, 100% možemo da pronađemo aplikaciju za to, a sve više i više verujem da je to stvarno nešto sjajno. Na primer, kada su u pitanju putovanja, daleko je lakše imati nekoliko aplikacija na telefonu nego nositi sve one knjige i knjižice, a ako te brine kako možeš da koristiš svoje omiljene aplikacije tokom puta kada nisi uvek povezana na internet, neko jako pametan je mislio i na to i stvorio aplikacije za putovanja za čiji rad nije potreban internet! Ha, koliko je to sjajno!?

TripIt

Ova aplikacija treba da bude tvoj saputnik broj jedan na svakom putovanju jer ti omogućava da isplaniraš baš svaki segment puta i to tako što povlači sve bitne informacije iz relevantnih mejlova, stvarajući prelepu, organizovanu listu svega onoga što treba da znaš u vezi sa mestom na koje ideš. Ukoliko imaš mamu koja kod kuće brine gde si i šta si, jednstavno joj prosledi svoj raspored i znaće kada si u obilasku, a kada možeš da pristupiš internetu kako biste se čule.

Aplikacija je dostupna i za iOS i za Android.

CityMaps2Go

Uz ovu aplikaciju ćeš, bez interneta, moći da pronađeš svoju lokaciju na mapi i sve sadržaje u okolini koje bi trebalo da čekiraš. Ukoliko ti nije zanimljivo da sama istražuješ mapu grada, možeš da preuzmeš i gotov vodič koji je neko drugi za tebe već napravio. Jako korisno!

Aplikacija je dostupna i za iOS i za Android.

putovanja 8 #travel aplikacija za koje ti nije potreban internet

HERE WeGo

Nažalost, putovanja su uvek ograničena vremenom, pa je tako vrlo verovatno da nešto na kraju nećeš stići da uradiš, gde god da odeš i šta god da isplaniraš. E, tu nastupa ova aplikacija koja zapravo izračunava najbrži put od tačke A do tačke B kako ne bi izgubila ni minut dragocenog vremena!

Aplikacija je dostupna i za iOS i za Android.

XE Currency Converter & Exchange Rate Calculator

Hvala nebesima pa je neko izmislio ovu aplikaciju koja lako konvertuje valute i sprečava glavobolje oko toga šta koliko košta i to naročito u zemlji čiju valutu baš i ne poznajemo. Eto lakog načina za kontrolu troškova na putovanjima!

Aplikacija je dostupna i za iOS i za Android.

Editors choice