World Travel Guide by Triposo

Digitalni turističi vodič! OK je ostaviti knjižicu kod kuće jer ova aplikacija ima sve što ti je potrebno – ona regustruje sve važne “tačke” grada koje moraš da obiđeš, a čak ćeš dobiti i obaveštenje ukoliko prođeš pored neke znamenitosti, a nisi je ni primetila. Naravno, sve ovo offline!

Aplikacija je dostupna i za iOS i za Android.

LiveTrekker

Ukoliko si obećala sebi da ćeš na svom putovanju voditi neku vrstu dnevnika, ova aplikacija je prava stvar za tebe! Koristi GPS da taguješ fotografije koje praviš tokom puta, a sa ovom aplikacijom čak možeš da napraviš i zanimljive snimke koje ćeš potom moći da gledaš i prisećaš se svog najboljeg putovanja ikad. I još – možeš da dodaš i svoje beleške kako bi tvoj #travel dnevnik bio još bolji i efektniji!

Aplikacija je dostupna i za iOS i za Android.

putovanja 1 8 #travel aplikacija za koje ti nije potreban internet

Google Translate

OK, ovoj aplikaciji nije potrebno posebno predstavljanje, samo ću naglasiti da preuzmeš potrebne strane jezike (“rečnike”) pre nego što se otisneš na put kako bi prevodilac mogla da koristiš i offline i naravno kako ne bi došla u situaciju da pobrkaš kako se šta kaže.

Aplikacija je dostupna i za iOS i za Android.

Pocket

I za ovu aplikaciju sigurno već znaš, a odlična je zato što zahvaljujući njoj možeš da sačuvaš sve zanimljive tekstove (ili druge informacije) koji će ti biti od koristi tokom putovanja. Pripremi ih dok si još kod kuće, pri internetu, a potom ih na putu prelistaj u bilo koje vreme, bez interneta.

Aplikacija je dostupna i za iOS i za Android.

Izvor fotografija: unsplash.com

Ivana

Comments