Bob frizure, timeless, uvek praktične i uvek stajliš! Bob frizure iznova i iznova nalaze način da se vrate u modu, a u 2021. godini mogli smo ih videti na manekenkama na gotovo svim modnim revijama. Velike modne kuće kao što su Chanel, Givenchy i Missoni iznova su popularizovale ovaj tip frizura – a mi smo u nastavku izdvojili osam najboljih koje smo primetili na revijama na ovogodišnjim nedeljama mode, koje vas mogu inspirisati da i sami odete kod frizera!

90s bob – Ulla Johnson

Kratki bob sa obaveznim razdeljkom na sredini, kakav su uglavnom nosili mladi muškarci devedesetih godina, sada je ponovo u trendu – a nose ga i devojke! Ovaj bob je kraći u zadnjem delu i oko vrata, a zatim postaje blago duži kako ide ka licu, ali ne duži od nivoa vilice.

Retro bob u The Beatles stilu – Ulla Johnson

Retro bob sa šiškama koje se oblo nastavljaju ka kosi tako da zaokružuju lice, bio je veoma popularan šezdesetih godina, a za njegovu popularnost zaslužni su svetski poznati članovi britanskog benda The Beatles. Ovaj bob sjajno stoji svim onim neobičnim devojkama koje vole da se poigravaju sa retro stilom.

Talasasti bob – Givenchy

Talasasti bob, blago uvijen presom za kosu ili figarom je prava klasika u svetu bob frizura, a on uglavnom svima odlično pristaje. Ovaj tip bob frizure mogli smo videti na reviji brenda Givenchy, a vole ga i nose i poznate ličnosti kao što je manekenka Kaia Gerber.

Uredni, minimal bob – Chanel

Uredni, minimal bob, sa razdeljkom na sredini i veoma blago uvijenim krajevima ka licu je savršena, uvek elegantna i uvek trendi frizura. Ovaj tip frizure vole stajliš Francuskinje, te nije ni čudo što smo ga mogli videti na reviji legendarne francuske modne kuće Chanel.

Comments