Neka vam udobnost bude najvažnija (čitaj: trenerke su in!)

Neke od slavnih ličnosti privatno bukvalno “žive u njima”, a neke ne bismo ni mrtve mogli zamisliti u trenerkama. Ipak, mnogi su nas demantovali. Najveće iznenađenja bila je jedna od najutnicajnijih osoba u modnom svetu danas, urednica američkog “Vogue-a”, Ana Vintur, koja je svojevremeno izjavljivala da nikada ne nosi trenerke. Imali smo prilike da vidimo da Ana Vintur dane provodi u toplim džemperima i trenerkama dok sve poslovne aktivnosti obavlja iz svog doma. Možda uopšte ne bi bilo loše da nam ovo postane praksa (naravno, u određenim prilikama) i nakon karantina.

Haljine bez previše detalja ili nov način stilizovanja starih haljina

Sigurno imate onu jednu haljinu koju rado nosite kod kuće, eventualno u svom dvorištu ili za kratku šetnju tokom prolećnih i letnjih dana. Ukoliko je reč o potpuno beloj haljini, možete joj dodati neke zanimljive detalje ili je jednostavno upotpuniti upečatljivim nakitom. Ako je pak reč o floral-print haljini, možda biste ovo vreme mogle iskoristiti da osmislite na koji je način možete kombinovati – sa kojim blejzerima, sandalama, nakitom takođe. Možda u ovom momentu nemate ideju gde biste je ponele, a trenutno nema mogućnosti ni za putovanja na daleke destinacije, ali ne dozvolite da vas to spreči da iskoristite njen puni potencijal kada se sloboda ponovo vrati. Kada dođe toplije vreme, ova haljina će biti jedino što želite da obučete.

Minđuše za video konferencije

Sa “novom normalnom” situacijom i radom od kuće, neminovno su došli i novi stilski kodovi. Nakit za video konferencije najnoviji je trend među onima koji učestvuju u rednovnim pozivima sa kolegama, porodicom i prijateljima. Na primer, zanimljive, dovoljno efektne minđuše nekad su sasvim prihvatljivo rešenje za dobijanje vrlo chic izgleda u kratkom roku, a i sasvim dovoljne da popravite dan sebi i onima “preko puta” sebe.

Retro naočare za finalni dodir

Ima li boljeg načina da slavimo sunčane dane nego sa novim parom retro naočara za sunce? Upečatljive, dovoljno zabavne i na prvi pogled “čudne” naočare za sunce koje mogu savršeno upotpuniti svaki stajling, ma koliko jednostavan bio, biće vaš “kec u rukavu” za potpuno chic izgled ove sezone.

Naslovna fotografija: instagram.com/stylemilkshake

Vladislava Milovanović

Comments