Sada je savršeno vreme da promotrite svoju kolekciju garderobe koju već posedujete u ormaru i idealan trenutak za kreiranje letnje garderobe, i to – od nekih odevnih komada koje možda već imate. Akcenat je svakako na udobnosti i lakoći, pa će komadi poput ogrtača i lepršavih haljina biti nezaobilazni u svakom autfitu. Međutim, mnoge stvari koje smo nosile samo kod kuće, mogu se na različite načine iskoristiti u odevnim kombinacijama koje planiramo da nosimo kada ovaj period prođe. Evo osam stilskih trikova koji će vam dati smernicu kako da najbolje iskoristite veliki deo svoje izolacione garderobe, a i svog vremena.

Potražite upečtaljiv top i uparite ga sa zanimljivim komadom nakita

Na One World koncertu videli smo mnoge svetske zvezde u elegantnim, ali istovremeno, na neki način, kežual topovima, koje je moguće nositi i u kući i van nje. Dok lepa, elegantna bluza sa detaljima možda trenutno nije najbolji izbor za karantin, razmislite o upečatljivom modnom komadu kao što je, na primer, crni ili beli top. Možete ga upariti sa slojevitim zlatnim lančićima ili efektnim minđušama koje navode da vas ljudi pitaju za njih.

Razmislite o kratkim bermudama (ne onim na koje ste verovatno isprva pomislile)

Možda je pravo vreme da odbacite sve predrasude o kratkim bermudama – to može biti vaš novi letnji look. Efektne crne ili u različitim bojama i zanimljivih krojeva, definitivno će učiniti da budete zapažene, a trenutno su veoma in! Iskoristite period u karantinu da osmislite odevnu kombinaciju u kojoj bi vama ovakve pantalone najbolje stajale.

Minimalističke sandale i papuče su sledeći osnovni deo letnjeg autfita

Dobro odabran par sandala, koje ne samo da izgledaju stilski savršeno, već su i veoma praktične, može svaku vašu letnju kombinaciju, čak i onu najsvedeniju, učiniti neverovatno glamuroznom. Isti je slučaj sa papučama ili ravnim sandalama koje se idealno kombinuju uz običnu, jednobojnu lepršavu letnju haljinu.

Garden-friendly kupaći kostimi

Znam da mnoge od vas trenutno ne razmišljaju o letnjem odmoru, ali to vas ne sprečava da isprobate neke modele kupaćih kostima ili da istražite već postojeće negde zatrpane u garderoberu. Osim toga, šareni top s jednim ramenom izgleda sjajno ispod lepršave bele letnje haljine.

Comments