Dakle, 9 vežbi. Prva: Lezite na pod, spojenih nogu. Noge zajedno podižite, zatim privucite sebi, pa spustite i sve tako, kao da vozite bicikl, samo što obe noge pomerate istovremeno i spojeno. Druga: U istom položaju, sa spojenim nogama; noge podignite sasvim pravo, pod uglom od 90 stepeni, a zatim ih zajedno pomerajte levo-desno. Treća: Lezite i dalje, raširite ruke i noge poput kraka zvezde, a zatim podižite i “spajajte” levu ruku i desnu nogu i obrnuto.

Četvrta: Položaj je kao da radite sklekove, s tim što ćete se malo više izdići, a zatim jednu po jednu nogu savijati u kolenu i privlačiti ka sebi. Peta: U polusedećem položaju ste, sa nogama blago podignutim, a zatim se okrećete sa jedne strane na drugu. Šesta: Ponovo ste u položaju kao da radite sklekove, samo što ćete sada jednu, a zatim i drugu nogu saviti u kolenu na spolja i u to položaju biti po 15 sekundi.

Sedma: Jednu po jednu nogu podižete i spuštate dok ste u ležećem položaju. Osma: I dalje ste u ležećem položaju, noge su spojene i podignute, a zatim njima pravite krug u vazduhu. I na kraju, deveta: noge podižete gore-dole pod manjim uglom, kao kada radite “makazice”.

Vidite, ništa komplikovano, a brzo i efikasno!

trbusnjaci 2 9 efikasnih vežbi uz pomoć kojih ćete imati SAVRŠENE trbušnjake
Comments