Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/3

Ne znam kada si rođena, ali sigurno si “zakačila” period devedesetih. U makar nekom delu. A čak i da si mlađa, sigurno “poznaješ” te čuvene devedesete godine, onako iz priče, i sigurno si čula svašta o njima. Stil života sada nećemo da komentarišemo, a kada je reč o modi, ona je zaista bila diskutabilna, iako se mnogi trendovi iz tog perioda sada vraćaju, doduše u mnogo atraktivnijem i modernijem ruhu. Makeup trendovi takođe nisu bili loši, ali je zato muzika bila prilično sjajna! I zato ćemo se sada fokusirati samo na nju.

Ako se devedesetih sećaš sa nostalgijom upravo zbog muzike, danas ću ti osvežiti pamćenje najpopularnijim hitovima kojima smo bile opsednute tokom ovih “kritičnih” godina.

No Doubt – Don’t Speak

Ko bi rekao da je Gven u to vreme bila deo ovog sjajnog benda, sada kada samostalno gradi svoju karijeru već godinama. Ipak, tada je tako emotivno pevala o slomljenom srcu da nema devojke koja se nije poistovetila sa njom!

Natalie Imbruglia – Torn

Ova pevačica sada nije toliko popularna kao pre dvadesetak godina, ali ćemo njenu pesmu zauvek obožavati. A i ona je tako slatka, zar ne?

Jennifer Paige – Crush

Ova pesma je bila “must” za svaku devojku koja je bila do ušiju zaljubljena. I ti si je obožavala, zar ne? “It’s just some little thing, not like everything I do depends on you.”

Editors choice