Nakit sa školjkama

Zahvaljujući Isabel Marant i Aurélie Bidermann, tokom prethodnih godina nakit u obliku školjki ili sa njihovim motivima je bio svuda, i ukrašavao je sve boho kombinacije. Sada je na njegovo mesto došao elegantan biserni nakit koji će osvežiti vaš outfit.

Suknje leopard printa

Ovo je trend koji su poznate Francuskinje obožavale, a poslednja dva leta bila su preplavljena kombinacijama koje su uključivale suknje leopard printa, a nemoguće je da i vi niste posedovali jednu.

Radnički kombinezoni

Iako nam je žao jer moramo da se odreknemo komada koji je bio najlakši za kombinovanje, kombinezoni koji nas podsećaju na radne uniforme će napustiti modnu scenu do kraja ove godine, a umesto njih ćemo zavoleti pantalone novih, neobičnih krojeva.

Biciklistički šortsevi

Athleisure stil je vladao streetstyle scenom poslednjih godina, a uske šortseve, nalik onima koje nose biciklisti, nosili su svi, od Emily Ratajkowski do Kim Kardashian koja je lansirala i sopstvenu kolekciju inspirisanu ovim trendom. Na njihovo mesto dolazi neizostavni jesenji komad – kožne pantalone.

Šnale

Šnale sa različitim motivima od bisera i šljokica do školjki, krasile su frizure svih stiizovanih dama u poslednje vreme, ali od ove sezone umesto njih ćemo nositi upečatljive rajfove.

Naslovna fotografija: instagram.com/kimkardashian

Aleksandra Aničić

Comments