Leto uveliko traje (ko bi rekao, ovi tmurni oblaci baš i ne odaju takav utisak), a u skladu sa mnogima omiljenim godišnjim dobom, mogli smo da vidimo toliko kul ideja za manikir koje smo isprobavale svaki put kada jednostavno nismo imale šta da radimo. Isprobale smo nokte svih oblika, svih boja, one sasvim minimalističke, kao i one ekstravagantne, a sada nam se sa Instagram profila Kajli Džener smeši možda najveći letnji manikir trend do sada – Jelly Nails!

Jelly Nails je manikir inspirsan kasnim devedesetim, ranim dvehiljaditim, a naziv se ne odnosi na boju ili oblik noktiju već na njihovu transparentnost. Sećaš se “jelly” sandala koje je nosila Lizi Megvajer? E pa ovaj manikir je nešto u tom fazonu. Šaren, veseo, mladalački, a internet (pretežno Instagram) je odlučio – ovaj manikr je savršen za leto!

Nije baš Kajli Džener pokrenula ovaj trend, ali dovoljno je da možemo da vidimo ovakav manikir i na njenom profilu da bi nam bilo jasno da je reč o nečemu zaista velikom. Doduše, Kajli ga nije ni isprobala, već njena drugarica, ali ipak! Ako je ovakav manikir tu negde oko nje i u vezi sa njom, nama je to dovoljan dokaz!

Comments