Ljubav i veze

Dobre vesti za rođene u znaku Ovna – tokom 2019. dolazi promena koju već duže vreme čekate i nakon mnogo lutanja i ljubav će cvetati ponovo. Simpatije će se razvijati na sve strane, ali jedna posebna osoba će se izdvojiti i najzad ćete imati dobrog i nežnog partnera. Naklonost će se među vama produbiti i postati ozbiljna za vrlo kratko vreme i bićete u prilici da uživate u ljubavi, onako kako odavno niste. Rasterećeni emotivne čame, oživećete i biti puni entuzijazma i na svim drugim životnim poljima.

Izazovi koje postavljaju trajni partnerski odnosi, za Ovnove će biti prilika da ojačaju i obogate svoje veze. Ako su se osećanja uspavala i partner se udaljio, tokom naredne godine bliskost će se vratiti i produbiti, a entuzijazam pokrenuti. To neće ići bez preispitivanja, razgovora i sukoba, ali spremnost da se suočite sa problemima daće vam mogućnost da otklonite ono što ometa vaš odnos, da shvatite neke stvari koje vam do sada nisu bile jasne i da postupate mudrije i pažljivije.

Astrološki aspekti nipošto ne podržavaju preljubničke odnose, jer mogu da vam unište život, umesto da vam pruže predah, ili inspiraciju koju tražite. Afera se ne može sakriti u narednoj godini i ako ste se već upleli u zabranjene odnose, raščistite i prekinite što pre. Sve konflikte rešavajte mirno i taktično, ne dopuštajte svom temperamentu da vas dovodi u situacije da kažete i uradite stvari iza kojih ne možete da stojite i da ih opravdate.

ljubav 1 Godišnji horoskop za 2019: Ovan
Comments