Nakon što je u junu najavila da će objaviti svoj ponovo snimljeni album Red, Taylor Swift je na društvenim mrežama u formi videa objavila spisak pesama koje će biti uključene. Nazivi numera su namerno šifrovani, kako bi se fanovi potrudili i rešili zagonetke. Kako je i sama pevačica napomenula, nivo težine je “neobavezno okrutan u ime iskrenosti”.

Na Twitteru se može primetiti da su fanovi ujedno bili radosni i zbunjeni. Srećom, Swiftova ih nije mnogo mučila, pa je objavila i kompletni spisak pesama. Slušaoci će dobiti desetominutnu verziju numere All Too Well i ponovo nasnimljenu baladu Ronan, kao i solo verzije Babe i Better Man. Na albumu će se naći ukupno 30 pesama.

Jedno od najvećih iznenađenja je i to što je otkriveno i koji će muzičari biti zastupljeni na bonus numerama. Pored Chrisa Stapletona i Phoebe Bridgers, fanove očekuje i nova pesma sa Edom Sheeranom, koji je na albumu već zastupljen i u pesmi  Everything Has Changed. Pre nego što je originalni Red album objavljen 2012. godine, Swiftova i Sheeran su fanovima nagoveštavali da su snimili dve pesme, koje će sad konačno biti obelodanjene. Objava ponovo nasnimljenog albuma Red zakazana je za 19. novembar 2021. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Comments