Ova godina donela nam je mnogo neočekivanih, novih holivudskih ljubavi – među kojima prvo mesto i dalje pripada obnovljenoj romansi Jennifer Lopez i Bena Afflecka. Ipak, nećemo zanemariti ni druge parove kao što su popularni bubnjar benda Blink 182, Travis Barker i rijaliti zvezda Kourtney Kardashian, kao i možda najneobičniji par koji ni u snovima nismo mogli da zamislimo – glumicu i rediteljku Zoë Kravitz i glumca Channinga Tatuma. Ono što vezuje sve ove nove holivudske parove, a da nije neočekivanost njihovog spajanja, je i činjenica da svi oni imaju sjajne zajedničke stilske momente – a mi vam u nastavku teksta predstavljamo naših omiljenih šest parova, sa najboljim street style odevnim kombinacijama. 

Jennifer Lopez & Ben Affleck

Novi-stari poznati par, Jennifer Lopez i Ben Affleck, obnovili su svoju romansu u julu ove godine, a oni su originalno bili zajedno od 2002. do 2004. godine. Njihov zajednički stil i tada je bio na zavidnom nivou, a u ovoj godini – oni su takođe nepogrešivo stajliš i matching u svojim odevnim kombinacijama. Pored toga što izgledaju zaljubljeno kao prvog dana, oni izgledaju i veoma dobro zajedno, a ovde ih možemo videti u elegantnoj, monohromnoj, crno-sivoj kombinaciji. Njihov koordinisani stil zauvek će biti jedan od naših omiljenih.

Zoë Kravitz & Channing Tatum

Nikada nam ne bi palo na pamet da će Zoë i Channing biti jedan od naših novih omiljenih parova, a kamoli da će nam se toliko dopasti njihov zajednički stil. Ipak, oni su nam pokazali da se sjajno uklapaju po svojim opuštenim pristupima modi, koji utoliko izgledaju još više kul. Oni uživaju u komfornim i stajliš odevnim komadima, jednostavnim majicima sa printovima i širokim baggy pantalonama, a ne bi nas začudilo ni da vidimo Zoë u nekoj od Channingovih oversize majici u budućnosti. Zoë i Channing su ultimativni couple street style goals, a mi pomno pratimo svaki njhov novi, zajendički izlazak.

Poznata manekenka Kaia Gerber i njen partner Jacob Elordi zajedno su od kraja prošle godine, ali retko se pojavljuju u javnosti. Ipak, kada to zajedno učine, mi svaki put ostanemo oduševljeni njihovim mladalačkim i urbanim stilom. Pri poslednjem zabeleženom izlasku videli smo ih kako nose matching torbe, a oboje su bili obučeni opušteno, slojevito i nosili su široke pantalone. Oni uživaju u mešavini sportskog i opuštenog, i retro i elegantnog stila – i to im oboma sjajno pristaje!

Comments