Ne bismo da budemo pristrasni, ali bićemo – najbolji trendovi dolaze iz Njujorka. Street style ili glam NYC je it scena. Još malo, pa ćemo i zvanično da uđemo u jesen i možemo glasno da kažemo – ovo su jesenji trendovi. Naravno, nismo vas do sada lagali, ali jesmo bili malo brži nego što je trebalo. Ali, nećete nam zameriti.

Frizure koje će biti popularne ove jeseni smo već obrađivali, ali smo se fokusirali najviše na boju kose. Sada, međutim, crpimo inspiraciju sa drugih mesta. Njujork je poznat po tome što je fashion city. Ukoliko korisite TikTok, i izlazi vam fashion sadržaj na ovoj društvenoj mreži, onda ste sigurno već videli one ljude što idu ulicama Njujorka i prolaznicima postavljaju pitanja u vezi sa onim šta nose. Tako se na ulici mogu videti ljudi sjajnih frizura koje ćete poželeti da rekreirate. Njujork frizure zaslužuju da dobiju svoj tekst i da izdvojimo one najbolje.

Koje frizure se mogu videti na ulicama Njujorka?

Bob do brade

Kao pravilo brzog života su frizure koje mogu da se naprave u najkraćem mogućem roku, što znači da je potrebno da vaša kosa bude dobro ošišana kako ne biste morali previše vremena da provedete u salonima ili ispred ogledala. Klasik frizura koja će vam ovo omogućiti je bob! Naravno! Ova frizura će zauvek biti popularna jer će se za nju odlučivati žene koje žele da promene svoj imidž i žene koje žele da uvek izgledaju classy.

Pogledajte i ovo: Monica haircut je frizura koju sve želimo da imamo

Ovo je možda jedina frizura koja stoji svakom obliku lica i svim teksturama kose. Ako imate tanju dlaku, onda je ova frizura savršena za vas jer će vam na taj način kosa izgledati bujnije. Ako ipak imate gustu kosu, ne postoji ništa lepše od savršeno ošišane bob frizure na ženama koje imaju bujne i guste kose, a kategorija Njujork frizura mora da sadrži dobar bob haircut!

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Butterfly Cut

Ne, ovaj tekst nije posvećen ekstravagantnim, show stopping, frizurama, iako ste to možda očekivali kada ste videli naslov. Ne, u pitanju su timeless frizure koje mogu da nose svi. Tako je butterfly cut ponovo popularan! Mada, da li je u određenom periodu ova frizura bila loš izbor? Čini se da ne.

U pitanju je frizura koja ima savršeno ošišane stepene i šiške oko lica. Iako sada sigurno već svi želimo one stepenaste frizure koje su se nosile s kraja devedesetih i početka dvehiljaditih, frizure kao što je ova su definitivno jedan od izbora njujorških žena. Ukoliko imate gustu kosu, ova frizura će učiniti da vam kosa ne izgleda previše “pufnasto” i da čak i mesec, dva nakon šišanja imate super frizuru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Šiške su se vratile

Baš kao i mnogi trendovi dvehiljaditih – vratile su se i šiške. Ali, ne one šiške koje smo imali pre samo koju sezonu, ne. Zaboravite na tanke šiške koje služe samo da vam uokvire lice jer ove jeseni ulicama Njujorka šetaju žene koje nose full ošišane šiške.

Nismo tačno sigurni, ali mislimo da su Anne Hathaway i Emily Ratajkowski zaslužne za povratak ovog trenda. Hathaway je čitave Nedelje mode dominirala svojim pojavom, a nemoguće je bilo ne primetiti da su joj šiške savršene! Ono što morate da znate je da se full fringe frizuri morate malo posvetiti. Ne previše, bitno je samo da nabavite četku za feniranje pre nego što ošišate šiške i onda da ih isfenirate kada operete kosu kako biste imali super frizuru!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели InspiringInstaFeeds (@inspiringinstafeeds)

Bixie

Samo ime kaže – u pitanju je frizura između bob frizure i pixie cut. Ukoliko želite da isprobate pixie cut, ovo je pravi trenutak! Možete se odlučiti za klasičnu verziju frizure ili za ovu, nešto dužu verziju. Ako nam ne verujete da je ova frizura jedna od trenutno najpopularnijih, onda verujte Emmi Watson! Njujork frizura je, naravno, trend sam po sebi jer svi želimo da znamo šta se to nosi u Velikoj jabuci.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Prada Beauty (@pradabeauty)

Pročitajte i ovo: Šta treba da znate pre nego što se ofarbate u platinastu plavu

Naslovna fotografija: instagram.com/janis_danner

Milica Antić

Comments