My Mind and Me je dokumentarni film jedne od najvećih svetskih zvezda – Selene Gomez. Možda vam se čini kao da smo vest o dokumentarcu dobili preko noći, ali, zapravo, Gomez je na tome radila već nekoliko godina. Nakon što se posvetila glumi i svom makeup brendu Rare, Selena Gomez je rešila da svojim fanovima pojasni zašto se pre nekoliko godina povukla sa scene i posvetila sebi i svom zdravlju.

Evo šta možemo da očekujemo od dokumentarca My Mind and Me:

Kako je tekla karijera Selene Gomez

Trejler za dokumentarac je izašao na Dan mentalnog zdravlja, što je bila savršena prilika da se stavi akcenat na Seleninu borbu sa anksioznošću i depresijom. Gomez je popularnost stekla kao devojčica. Pored toga što je bila sastavni deo ekipe koja su glumila u američkom dečjem programu Barney & Friends, Gomez je stalno odlazila na audicije, što se kasnije isplatilo jer je sa samo 14 godina dobila svoju prvu glavnu ulogu u seriji Wizards of Waverly Place.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez)

Čini se da je preko noći serija postala popularana i da smo u jednom momentu svuda mogli da vidimo Selenin lik. Kako je uvek imala želje da se bavi i pevanjem, Gomez je oformila bend Selena Gomez and The Scene i izvesno vreme se potpuno okrenula muzici.

Pročitajte i ovo: Body shamers? Ove poznate ličnosti su jasno i glasno rekle “ne” svima koji su pokušali da komentarišu njihov fizički izgled

Solo karijeru, iako niko ne smatra da je Selena Gomez and The Scene bio bend, počela je tek 2013. i to albumom Stars Dance koji ju je učinio pop zvezdom! Iako je sve ovo i više nego dovoljno da se stvori slika o tome kakav je život mogla da ima mlada zvezda koja je sa samo 23 godine imala platinaste albume, moramo da spomenemo ono što je, zapravo, učinilo da Selena Gomez postane svetski poznata.

Veza sa Justinom Bieberom

U istom periodu u kom je Gomez započela svoju karijeru, Justin Bieber je osvajao svet. Mladić koji je nakon snimljenog videa na YouTubeu dobio ponudu da bira sa kim želi da sarađuje – da li sa Usherom ili sa Justinom Timberlakeom – ušetao je u život Disney zvezde.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez)

Justin i Selena su postali teen par o kom svi pišu. Njihova veza bila je interesantnija od bilo čega što se dešavalo u Holivudu. Paparaco jurnjave i propratne neprijatne scene ponavljale su se gotovo svaki put kada Gomez i Bieber izađu u javnost. Čitava ta situacija je stvarala ogroman stres za Gomez, a pored toga – glumica i pevačica se borila sa lupusom.

Transplatacija bubrega

Zdravlje Selene Gomez je bilo kritično, zbog čega su počeli da joj otkazuju bubrezi. Njena prijateljica Francia Raisia bila je kompatibilan davalac bubrega, što je i učinila. Ova vest prodrmala je pop scenu, jer, čak i oni koji su znali da Gomez bije bitku sa imunološkom bolešću, nisu znali da je toliko loše. Naravno, čitava priča je privukla pažnju mase i čak ni u ovim privatnim i ranjiim momentima, Selena nije imala dovoljno privatnosti.

Revival

Nakon transplatacije bubrega, Gomez je snimila sjajan album pod imenom Revival. Uz sjajne singlove kao što su Me and The Rhythm, Can’t Keep My Hands to Myself i Good For You, Gomez se brzo vratila na top liste, a izgledala je bolje nego ikada! Nakon objave albuma, naravno, sledi turneja za koju, ispostavilo se, Gomez ipak nije bila spremna.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez)

My Mind and Me dokumentarac najviše će se baviti baš Seleninom turnejom. Moći ćemo da vidimo ekskluzivne snimke i sigurno ćemo čuti razlog zašto je Revival završena pre vremena i kako se ona nosila sa tim. Iako je posle ovog albuma Gomez objavila još dva – jedan na španskom jeziku, a jedan na engleskom, nije viša odlazila na turneje.

Pročitajte i ovo: Prvi filmski projekat Selene Gomez na španskom jeziku – počinje snimanje serije o ubistvu advokata meksičkog kartela

Naslovna fotografija: instagram.com/selenagomez

Milica Antić

Comments