Saznajte nedeljni horoskop: 2. decembar – 8. decembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 2. decembar   8. decembar

LJUBAV: Došlo je vreme da vam ljubavni život postane raznovrstan jer će vaš odnos sa partnerom doživeti preporod. Imaćete savršenu priliku da donesete odluku koja se tiče vaše budućnosti, ali nemojte žuriti, već iskažite strpljenje. Trenutni aspekt ukazuje na to da treba da sednete i provedete izvesno vreme u planiranju i donošenju ključnih odluka. Ovo je veoma analitično vreme za vas. Promena i transformacija mogu izgledati kao pomalo zastrašujući i nesigurni koncepti, ali takođe mogu započeti novu fazu u vašem životu. Ovo je savršeno vreme i za organizovanje romantičnog izleta. Slobodni Ovnovi, uzmite u obzir svoje reči i obećanja koja dajete, a niste u situaciji da ih ispunite. Uskoro možete očekivati nova, interesantna poznanstva.

POSAO: Pazite da ne potpadnete pod žig kolegijalne mržnje zbog svog arogantnog ponašanja. Očekujte da ćete postati mnogo uspešniji kad drugima pokažete da imate jedinstven dar koji možete podeliti. Tvrdoglavost vas može sprečiti da ispravno procenite situaciju, a možete doživeti i razočaranje ako ne pokažete strpljenje i samokontrolu. Vaša finansijska situacija se može pogoršati, pa se trudite da odolite neproverenim iskušenjima.

ZDRAVLJE: Rasteretite se poslovnog i emotivnog pritiska tako što ćete redovno izaziti u šetnju ili se upisati na ples ili kreativni kurs. nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 2. decembar   8. decembar

LJUBAV: Slobodni Bikovi, zvezde poručuju da uskoro nećete moći da krijete svoja osećanja i savetuju vam da razgovarate sa osobom odgovornom za ono što vam se emocionalno dešava, ako je ikako moguće. Bikovi u vezi, strpljenje će produbiti vaš osećaj unutrašnjeg mira. Trenutna nebeska energija bi mogla da ukaže na to da, što se tiče budućnosti, može postojati izvor napetosti u odnosu sa partnerom. Ne odbijajte pozive prijatelja čak i ako ste umorni, jer vam je neizmerno potrebna zabava i kvalitetan razgovor. Možete i otputovati i posetiti starog prijatelja, jer će vam takvo iskustvo doneti smiraj i novi uvid u celokupnu situaciju. Dozvolite samo onima na koje možete da se oslonite da znaju za vaše planove.

POSAO: Shvatite da, ako pretrpite gubitke, ne treba se nadati brzom oporavku, pa pokušajte da ih izbegnete. Morate imati više razumevanja za saradnike ako želite da budete uspešni. Vaše želje i snovi nisu u skladu sa stvarnošću i dovešće do pesimističkog raspoloženja i nespremnosti da delujete ako nastavite da ih negujete. Sada je vreme da usporite i budete strpljiviji. Počećete aktivno da završavate svoje zadatke i bavite se planovima koje ste zacrtali. Bićete iznenađeni finansijskim uspehom postignutim kroz davno završene zadatke.

ZDRAVLJE: Ne izbegavajte obroke i spavajte minimum osam sati kako vaše zdravlje ne bi ispaštalo.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 2. decembar   8. decembar

LJUBAV: Za predstavnike ovog znaka period će biti strastven, a ponekad čak i divlji, vaša očekivanja od ljubavi biće velika, jer želite sve ovog trenutka. Posvetite se partneru – i emotivno i seksualno. Ujedno nađite vremena i strpljenja i razmislite o tome da se obogatite novim saznanjima o svom duhovnom i intelektualnom rastu. Ako preterate sa željom da postignete red i perfekcionizam, samo ćete zakomplikovati odnose sa bližnjima. Napeti ste i nervozni i možda ćete postati svesni da nešto mora da se promeni u vašem životu. Ne dozvolite da vas osećanja odvrate od važne samoanalize koju treba da uradite. Slobodni Blizanci, ne očekujte da ćete doživeti ljubav iz romantičnih filmova, jer time umnogome ograničavate sebe i mogućnost da zaista upoznate osobu sa kojom želite da provodite vreme. Treba da budete praktični na veoma pažljiv način, umesto da se trošite na smišljanje mnoštva nerealnih planova.

POSAO: Ako treba da potpišete bitne ugovore, dobro ih proučite, najpre sa advokatom. Polako ali sigurno – strpljenje će vam doneti samopouzdanje i sigurnost na svakom koraku. U toku ovog perioda, potpuno ste podložni svojim osećanjima koja izazivaju unutrašnju tenziju, što se odražava i na vašem radnom mestu. Očekuje vas prosperitet i priznanje, uprkos poteškoćama sa kojima se suočavate. Rizikujete da upadnete u problematičnu situaciju ako o svojim poduhvatima i planovima ne razgovarate sa bliskim kolegama.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Promenite svoju dnevnu rutinu i prilagodite je novim obavezama.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 2. decembar   8. decembar

LJUBAV: Oni od vas u bračnoj zajednici mogu imati poteškoće uzrokovane tradicionalnim nesporazumima, ali nemojte podleći svojim emocijama jer možete doći do ishoda koji ne želite. Pokušajte da do rešenja dođete mirnim putem – kroz otvoreni razgovor. Potrudite se da rešite sve porodične probleme koji ne podležu novom odlaganju. Sad postoji prijatni tok energije, a vibracije su divne za stvaranje sjajnog osećaja harmonije. Slobodni Rakovi, uskoro ćete morati da revidirate i promenite svoje planove za budućnost. Nemojte previše verovati ljudima.

POSAO: Prvo dovršite svoje najvažnije zadatke na poslu. Odlučni ste i blistate svojim sposobnostima, što i drugi primećuju. Došli ste do ključnog trenutka u kome ćete ili proslaviti svoj uspeh ili osetiti razočaranje zbog neuspeha. Ponovo razmislite o svojim planovima za nove aktivnosti ako ih smatrate profitabilnim. U ovom ciklusu ćete imati priliku da promenite određene oblasti svog života.

ZDRAVLJE: Svakodnevnu napetost kanališite kroz fizičku aktivnost i trening.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 2. decembar   8. decembar

LJUBAV: Pokušajte da ne forsirate voljenu osobu da vam priča o svojoj prošlosti i bivšima ako ne želi, već je pustite da sama to učini kad bude spremna. Bićete u i iskušenju da prerano započnete nove zajedničke aktivnosti, koje možda neće biti toliko plodne kao što se nadate, zato budite strpljivi za sada. Nemojte se previše upuštati u kritike ljudi oko vas, oni vam žele dobro, pa prihvatite to sa zahvalnošću. Slobodni Lavovi, planete zrače energijom koja vas dovodi u centar pažnje više nego ikada i ohrabruju vas da odredite svoje ciljeve i planove. Nađite vremena da razmislite o izgovorima koje dugujete ljudima od kojih zavisi vaša sreća, pa im nadoknadite propušteno. Budite uviđavni i pravični.

POSAO: Možda će vas ponovo potražiti poslovni partneri sa kojima ste se odavno rastali. Vaša moć je razlog za zavist kod drugih, pogotovo ako preterujete sa hvalisanjem. Naići ćete na poteškoće, ali budite smireni i tolerantni. Sada se možda osećate prilično emotivno, ali vam nedostaje osećaj jasnoće što utiče na posao. Ako želite da napravite promene u svom životu, dobićete svu pomoć koja vam je potrebna od trenutnog planetarnog poravnanja. Nemojte biti u iskušenju da odete na poslovno putovanje ako vam je neprijatno.

ZDRAVLJE: Ne preskačite treninge, izuzetno je važno uspostaviti rutinu koje ćete se pridržavati. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 2. decembar   8. decembar

LJUBAV: Oni sa porodicom osetiće potrebu za njihovom podrškom i saosećanjem, želećete da sa njima podelite svoja razmišljanja i ideje i da provodite više zajedničkog vremena. Ne pokušavajte da prikrijete svoje greške, bolje je da se pomirite sa zamerkama partnera jer ih zaslužujete. Stavite mu do znanja da ste svega svesni i priredite mu iznenađenje koje će ga obradovati. U poslednje vreme vam je teško da kontrolišete svoje emocije. Zajedničko putovanje će biti dobro za vas. Procenite svoje korake, razmislite o svojim postupcima i izbegavajte pogrešan put. Slobodne Device, ne bi trebalo da se krijete od svojih problema. Možda bi bilo bolje da usporite umesto da ubrzate, jer ne želite da prebrzo uskočite u odnos i onda otkrijete da ste pogrešili.

POSAO: Dobićete nove poslovne predloge. Zapamtite da je ključ vašeg uspeha poznavanje sebe i onoga što ste sposobni da postignete. Sa najvećim problemima ćete se nositi samo ako niste impulsivni. Proširite svoja razmišljanja i počnite da analizirate mogućnost novog pravca. Ako možete malo da promenite svoju perspektivu, možda ćete videti da se pojavljuje sasvim drugačija slika – i ona koja će vam više odgovarati. Planetarna konfiguracija ovog perioda donosi sve vrste kreativnih i inspirativnih mogućnosti za pravljenje planova za budućnost.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa hormonima, obratite više pažnje na svoje zdravlje koje je pod velikim uticajem stresa.

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš mesečni horoskop za decembar.

Comments