Često zbog prejake želje za nekim ne možete da držite fokus, u svojoj glavi prolazite kroz razne faze, pa pre nego ste sa nekim otišli na piće ili razmenili poruke, vi ste već proživeli i upoznavanje i prvo vođenje ljubavi, pa čak i raskid. Često u glavi razvijate filmove i odbacujete pozitivne stvari jer ste, zbog pojedinih ranijih veza u strahu. Ali pravi je trenutak da se prepustite sebi i svojim strastima i da žarko poželite da vas neko voli, jer to je najmanje što zaslužujete!

Na koji to način možete da manifestujete seks i ljubav sa osobom koja vam se dopada. Glavnu ulogu u ovoj priči igra vaš horoskopski znak, ali i datumi koji su najpovoljniji za proces manifestovanja.

Vaga

Idealan trenutak za manifestovanje – nakon što se aktivira energija Vodolije (od 20. januara do 18. februara), Ovna (od 21. marta do 19. aprila) ili Bika (od 20. aprila do 20. maja), spremite se da manifestujete. Donesite konačnu odluku i ne koristite svoju osnovnu karakteristiku neodlučnosti u ključnim momentima, razmišljajte o pozitivnim aspektima i prepustite se pripremi manifestovanja.

Priprema: Napravite plejlistu za manifestaciju koja će vas voditi ka razmišljanju o želji koji imate. Vi ste osoba koja posebno uživa u muzici i zbog toga je slušate u svakom trenutku, samo je sada potrebno da imate plejlistu koja će da liči na odnos o kakvom maštate! Svojom pozitivnom energijom možete brzo da dođete do cilja, samo ne vagajte!

Škorpija

Da li se nekada desilo da ne dobijete nešto što poželite? Jeste, ali veoma retko, a možete reći da nešto niste dobili samo zato što ste na samom kraju odlučili da je tako najbolje. Vama je teško odoleti i vi ste toga svesni, ali šta ako se pojavi igra u kojoj ranije niste učestvovali? Ostanite smireni i sačekajte idealan trenutak, uz vas je Riba koja donosi povoljne datume od 19. februara do 20. marta, Bik (od 20. aprila do 20. maja) i Blizanci (od 21. maja do 21. juna). Ipak, vas ne sprečava da manifestujete u svakom trenutku i zbog toga ne morate da čekate ove datume! Svakodnevno možete da manifestujete i budite sigurni da ćete, kao i uvek dobiti na tacni!

Ritual: Vama je potrebno opuštanje! Pre bilo kakvog manifestovanja, vama je potrebna topla, mirišljava kupka, ne zaboravite da koristite eterična ulja (kasnije će vam biti jasno zašto). Upravo u momentima dok ležite u kadi, zamišljajte oosobu koja vam se dopada, zamišljajte je onako kako samo vi to umete (a nema potrebe da vam mi objašnjavamo). Nakon tople kupke, izmasirajte svoje telo mislima o osobi koja vam se, ali i eteričnim uljem. Tako ćete sa sobom tokom dana nositi misli, ne samo u glavi, već i po celom telu.

Strelac

Budite strljivi i sačekajte svoj trenutak, a on dolazi sa Ovnom (od 21. marta do 19. aprila), Blizancima (od 21. maja do 20. juna) i Rakom (od 21. juna do 22. jula). Vaš ritual je jednostavan i do sada ste ga sigurno koristili, a da niste ni bili svesi da je reč o manifestovanju.

Ritual: Iskoristite svoj hobi i manifestujte. Ako se, recimo, bavite slikanjem, tokom tog procesa razmišljajte o svojoj želji!

Pročitajte i ovo: 5 horoskopskih znakova koji u 2023. godini menjaju svoj ljubavni status

Jarac

Jarac nema razloga za brigu jer on sve svoje želje kad tad ostvari! Povoljni datumi su povezani sa Bikom (od 20. aprila do 20. maja), Rakom (od 21. juna do 22. jula) i Lavom (od 23. jula do 22. avgusta).

Ritual: Izaberite dva identična predmeta poput šahovskih figura ili, recimo, držača za knjige. Zamislite da ste jedan predmet vi, a drugi osoba koja je povezana sa vašom željom. Stavite ih jedno naspram drugog na sto i svakog dana ih sve više približavajte. Dok to radite, razmišljajte o toj osobi!

Vodolija

Za vas je potrebno da se uklopite sa Blizancima (od 21. maja do 20. juna), Lavom (od 23. jula do 22. avgusta) i Devicom (od 23. avgusta do 22. septembar).

Ritual: Duboko udahnite! Potrebno je da zadržite dah i brojite do pet. Dok udišete i radite vežbu disanja, razmišljajte o vašoj osobi. Ponavljajte ovaj proces nekoliko minuta svakodnedvno.

Riba

Trenutak je da ostvarite sve što želite! Osigurajte svoju želju i ne menjajte mišljenje! Prikolonite se energiji Raka (od 21. juna do 22. jula), Device (od 23. avgusta do 22. septembra) ili Vage (od 23. septembra do 22. oktobra).

Ritual: Pre svega, potrebno je da budete u potpunosti sigurni da je to osoba sa kojim želite sve što vam prolazi kroz glavu. Uzmite špil karata i, dok razmišljate o svojoj želji, stvarajte malu kulu. Neka kula ostane u vašoj sobi i svakodnevno je, ako se desi da se kula sruši, ponovo gradite i opet – razmišljajte o svojoj želji!

Naslovna fotografija: instagram.com/tsarkovva

Dragana Stojanović

Comments