“Magično” je samo jedna od reči kojom se može opisati sezona praznika, ali i čitava euforija i užurbani život koji je prati. Iako se to može nazvati “najdivnijim vremenom u godini”, ima mnogo toga za pamćenje, uključujući iznošenje prazničnog dekora za vaš dom.  

Nakon što su hrabri napori utrošeni na kupovinu svih najboljih poklona kako bi se ispunili rokovi isporuke i uspešno planiranje prazničnih okupljanja, razumljivo je ako je postavljanje ukrasa palo na dno vaše liste. Ali nemojte se opterećivati – postoji mnogo jednostavnih načina na koje možete ukrasiti sve za Novu godinu i Božić, čak i ako vreme više nije na vašoj strani.

Izdvojili smo i zaokružili pojedine od naših omiljenih ideja za dekoraciju doma tokom praznika u poslednjem trenutku, a u tome će vam pomoći upravo veliki izbor novogodišnje dekoracije koju možete pronaći u svim IDEA, Roda i Meractor prodavnicama, koja će vas čekati čak i ako ste shvatili da vam dolaze gosti, a da vam nedostaju konačni dekorativni detalji za proslavu.

Facebook Cover 2 fotografije za easy life 10 e1672314705404 Kupovina prazničnih dekoracija nikad nije bila lakša   uz IDEA, RODA i MERCATOR prodavnice

Izaberite prirodnu temu

Pre nego što počnete sa ukrašavanjem u poslednjem trenutku – izaberite temu sa kojom se lako možete pozabaviti. Neka to bude jednostavno, uz niz toplih, belih lampica. Takođe, predlažemo da odaberete praznični dekor koji je dovoljno jednostavan, poput stavljanja tordiranih sveća u zlatne svećnjake na vašem stolu, ili ukrašavanja polica i prozora zelenim girlandama. Isto važi i za ukrašavanje božićne jelke – odaberite temu boja i svoje omiljene ukrase koji će odgovarati vašem celokupnom prostoru. Kada su praznici u pitanju, nikada ne možete pogrešiti sa kombinacijom zelene i crvene, pa čak i kariranog printa, kao i zlatne, srebrne, bele i plave.

3 8 Kupovina prazničnih dekoracija nikad nije bila lakša   uz IDEA, RODA i MERCATOR prodavnice
4 8 Kupovina prazničnih dekoracija nikad nije bila lakša   uz IDEA, RODA i MERCATOR prodavnice

Napravite ušuškanu atmosferu za opuštanje

Da, možda je zabavno pozvati prijatelje i napraviti žurku u svom domu, ali je takođe dobra ideja da se tokom praznika opustite, odmorite od posla, i uživate u svojim omiljenim filmovima i serijama, uz toplo piće, ćebe i dragu osobu. IDEA, Roda i Mercator prodavnice vam ove godine, kao i uvek, nude kućnu dekoraciju adekvatnu upravo za ovu priliku – kao što su mekani ćebići sa novogodišnjim motivima, kao i kariranim printom. Naravno, tu su i udobne papuče sa motivima irvasa i jednoroga, koje će svaki vaš korak učiniti toplijim i mekšim. Upotpunite svoju kombinaciju za uživanje i udobnim setom pidžama, koje možete nositi u paru sa svojim partnerom.

idea Kupovina prazničnih dekoracija nikad nije bila lakša   uz IDEA, RODA i MERCATOR prodavnice

Koji je najvažniji centralni ukras? Jelka, naravno!

Praznična sezona ne može da prođe bez dobro dekorisane jelke, kao što smo već pomenuli. Kod određenih porodica praznična sezona počinje upravo kad se iz ostave izvadi jelka i započne porodični ritual kićenja. Međutim, ako ste više razmišljali o organizaciji proslave, večere, ili prosto niste imali vremena za jelku zbog posla, vreme je da posetite svoju omiljenu IDEA, Roda ili Mercator prodavnicu, u kojoj vas čekaju brojni paketi i kolor kombinacije lampiona, vrhova za jelku, i ukrasnih figura, koji će začas uneti prazničnu magiju u vaš dom!

Predlažemo vam da se uvek opredelite za određenu kombinaciju boja koja će se ili istaći ili napraviti celinu sa vašim domom. Prema tome, odaberite ukrase za jelku u jednom tonu, na primer, zlatne ili srebrne, ili ih ukombinujte sa komplementarnim tonovima. Tako, zlatnu bazu možete uklopiti sa bordo, belom i srebrnom, dok srebrnu bazu možete uklopiti sa plavom, belom zelenom.

Ako volite nešto drugačije i jedinstveno, preporučujemo i drvene ukrase sa božićnim scenama u vidu irvasa ili Deda Mraza sa sankama. Ovi ukrasi će uneti poseban prirodan dodir u vaš ambijent, a možete ih čak okačiti i po prostoriji, nevezano za jelku.

1 10 Kupovina prazničnih dekoracija nikad nije bila lakša   uz IDEA, RODA i MERCATOR prodavnice
2 9 Kupovina prazničnih dekoracija nikad nije bila lakša   uz IDEA, RODA i MERCATOR prodavnice

Ukrasite božićnu trpezu proizvodima iz IDEA i RODA ponude

Kad zvanično zakoračite u Novu godinu, veoma brzo dođe i dan za božićni ručak. Nema boljeg načina da proslavite dragoceno vreme sa svojim najbližima, nego da se okupite oko svečano dekorisane i bogato pripremljene božićne trpeze. U IDEA, RODA i Mercator prodavnicama ćete pronaći sve što vam je potrebno kako biste svoj ručak ili večeru učinili prazničnim, od činija u obliku jelke, zvezdica i tanjira dekorisanih floralnim motivima. Kao savršeni božićni dodatak, na vašem stolu se može naći i Krcko Oraščić – ultimativni simbol božićne nostalgije.

Kako bi vam božićna i novogodišnja organizacija prošla pod konac, pa čak i u poslednjem trenutku, predlažemo vam najbolju opciju – IDEA, RODA i Mercator prodavnice – u kojima ćete naći sve potrebne dodatke koji će vaš dom učiniti spremnim za bilo koju proslavu.

Comments