Dobro je poznato da ćete najnovije trendove uvek pronaći među najmlađim influenserima. Zato smo inspiraciju za frizuru ovog januara potražili na društvenim mrežama i našli je, naravno, na TikToku! Ako često nosite podignutu kosu, volite da ona izgleda uredno i da ima volumena, garantovano će vam se dopasti trendi TikTok frizura sa šnalom – a mi vam u nastavku otkrivamo i kako da je napravite u samo nekoliko jednostavnih koraka. Ova jednostavna i efektna frizura brzo je postala viralna među online it devojkama, a zaista ćete je kreirati nikad brže i pogodna je za sve životne situacije. Sa njom možete otići na posao ili na dejt, a ako je uklopite uz večernji autfit, čak i u izlazak. Evo u čemu je njena tajna.

Trendi TikTok frizura sa šnalom, jednostavan korak-po-korak vodič

Ako se bojite da se nećete snaći i da ne možete sami da napravite ovu frizuru, varate se. Sve što vam je potrebno su četka za kosu, gumica kojom ćete čvrsto uvezati kosu i šnala po želji. Prvenstveno, očešljajte svoju kosu, zatim je zaližite, začešljajte i vežite u rep na sredini glave. Nakon toga, blago opustite rep, a zatim ga provucite kroz vezanu kosu i zategnite. Nakon što ste to uradili, uzmite šnalu i provučenu, vezanu kosu zakačite – tako da vam rep uredno pada preko šnale. Ukoliko vam nije u potpunosti jasno na šta mislimo – pogledajte video u nastavku!

@emiliekiser WHAT DO WE THINK?! I love it✨ #hairtok #easyhairstyles #viralhairstyles #cleangirl #cleangirlaesthetic #trending #viral #dayinmylife #grwm #schoolhairstyles #viralponytail #clawcliphairstyles #amazonfinds #amazon #thatgirl #healthyhair #hairhack #longhair #hairinspo ♬ original sound – ALTÉGO

Ova frizura se brzo i lako pravi, a u zavisnosti od toga koliko elegantno želite da izgleda – možete je napraviti opuštenijom, ili uglađenijom. Kako bi “svaka dlaka bila na svom mestu”, možete se poslužiti i gelom za kosu, kojim ćete je zalizati pre samog vezivanja. Za dodatni efekat, predlažemo vam i da ostavite izvučena dva pramena, koji će vam uokviriti lice, a koje možete po potrebi i blago da uvijete. Bilo kako bilo, sa frizurom sa šnalom garantovano nećete pogrešiti!

Frizura sa šnalom, retro trend koji se vraća

Možda ste i tokom prošle godine primetili, ali retro frizure sa šnalama kakve su se nosile tokom kasnih devetesetih i ranih dvehiljaditih godina uveliko su se vratile među generaciju Z. Ukoliko ste i sami ljubitelji ovog stila, predlažemo vam da pored trendi frizure koju smo preporučili, isprobate i nekoliko drugih načina da kosu takođe nosite podignutu i zakačenu šnalom. Ove frizure nose mnoge it devojke i influenserke, a one zaista istovremeno izgledaju atraktivno i effortless. U nastavku vam predstavljamo i kako da kosu zakačite šnalom ukoliko imate stepenastu kosu, kao i kako da polu-zakačite kosu.

Frizura sa šnalom za stepenastu kosu

Ukoliko imate stepenastu kosu, predlažemo vam da kosu vežete u niski rep, koji ćete zatim podići i uviti sam oko sebe, a zatim ga zakačiti šnalom. Ovo će vam pružiti pomalo messy look, koji izgleda neodoljivo stajliš. Svakako, pogledajte kratki tutorijal u nastavku a zatim se “bacite” na vežbanje. Ovaj stil kačenja kose šnalom savršen je za sve one koji nose frizuru iz devedesetih.

@beautybycatt Stays all day ❤️ Ig: beautybycatt #clawclip #hairstyle #hairtutorial ♬ blood sweat and tears by BTS – Tik Toker

Frizura sa šnalom za polupodignutu kosu 

I za kraj, ako želite da polupodignete kosu i zakačite je šnalom – to je takođe moguće! U nastavku vas, naravno, čeka video u kojem ćete videti kako to možete učiniti, a ova frizura idealna je za casual izlazak sa prijateljicama, odlazak na posao ili čak popodnevni dejt. Sa njom ćete u svakom momentu izgledati spontano, ali i uredno.

@sophie_murraayyclaw clip bun 👱🏼‍♀️♬ original sound – bestspedup

Naslovna fotografija: instagram.com/atyourtaste

Jovana Pantić

Comments