Saznajte nedeljni horoskop: 20. januar – 26. januar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 20. januar   26. januar

LJUBAV: Ako ste sami, verovatnoća da promenite svoj emotivni status je veoma velika, a trenutne energije mogu svemu dati veoma nadrealni osećaj, pa vam se može dopasti neko za kog ste bili ubeđeni da nikad neće. Ovnovi u vezi, moguće je da ćete se u narednom periodu suočiti sa poteškoćama u vezi i porodici, ali trenutne planetarne energije će vas učiniti strpljivijim, pa ćete biti u stanju da svakoga saslušate i uvažite njegove želje. Iako ćete možda biti u iskušenju da uradite nešto drastično, velike su šanse da ćete usvojiti razuman pristup i postepeno unositi potrebne promene. Ne terajte partnera ni na šta što mu ne odgovara.

POSAO: Ne dozvolite probleme na radnom mestu zbog nedostatka saradnje sa kolegama. U ovom periodu svi vaši poduhvati će biti uspešni ako budete imali hrabrosti da ih realizujete. Vaše ideje će biti podržane ako ih taktički iznosite na diskusiju. Pravilna procena će vam pomoći da donesete prave zaključke i preduzmete neophodne radnje.  Ako su vaši planovi obećavajući, dobićete podršku i pomoć. Budite odgovorni, umereni i uzdržani.

ZDRAVLJE: Grlo vam je osetljivo u ovom periodu, a moguće su i alergijske reakcije. Više se krećite i boravite na svežem vazduhu.
nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 20. januar   26. januar

LJUBAV: Ovaj period je sasvim pogodan za ljubav i prema partneru osećate neodoljivu privlačnost. Uživate u zajedničkim aktivnostima i akcijama, pa se trudite da vas trenutne promene raspoloženja u tome ne poremete. U poslednje vreme vam je teško da savladate svoje emocije. Nemojte deliti svoje namere sa onima kojima ne verujete u potpunosti. Astralni uticaji vas podstiču da razmišljate o novim načinima rešavanja svojih problema. Verujte svojoj intuiciji jer je na vašoj strani. Slobodni Bikovi, dobro razmislite da li želite da uđete u nov odnos ako ste nedavno raskinuli višegodišnju vezu. Nije u redu davati obećanja koja ne možete da ispunite; dajte sebi vremena da prebolite.

POSAO: Na radnom mestu završavajte samo zadatke koji su obavezni, nemojte sebi trpati dodatne obaveze ako ne možete da postignete da ih izvršite. Primerno, staloženo ponašanje će vam pomoći na putu ka uspehu. Puni ste ideja i pozitivne vesti vam neće nedostajati u budućim zanimljivim iskustvima. Pažljivo analizirajte sve poslovne razgovore i postanite svesni problema koje morate da rešite na vreme. Nemojte se hvaliti svojom zaradom.

ZDRAVLJE: Možete osećati kolebanje srčanog pritiska, potrebu za snom i odmorom – obezbedite sebi više opuštanja, jer ste pod stresom.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 20. januar   26. januar

LJUBAV: Slušajte svoje unutrašnje ja i pažljivo ispitajte onoga ko tvrdi da ima ulogu u vašoj sudbini. Nemojte žuriti ili sebi dozvoliti agresivne ispade samo da biste dokazali da ste u pravu. Možda ćete se zateći u duboko zamišljenom i filozofskom raspoloženju, u mislima vrteći razne događaje i razgovore iznova i iznova kako biste pokušali da dođete do korena dileme. Iskrenim, mirnim razgovorom se sve rešava. Saslušajte partnera i pružite ruku podrške. Neusiljena analiza vam pomaže da postignete potrebne standarde u svojim odnosima. Dozvolite samo onima na koje možete da se oslonite da znaju vaše želje i planove. Slobodni Blizanci, zvezde poručuju da možete očekivati nova, zanimljiva poznanstva, ali budite oprezni kome dajete pristup svojim osećanjima.

POSAO: Ako ste dobili novu ponudu i želite da promenite posao, prvo otvoreno pitajte za sve uslove i beneficije koje vas interesuju. Budite oprezni i ne žurite. Vaši planovi će ili biti podvrgnuti velikoj korekciji, ili ih uopšte nećete ostvariti. Neka vrsta bonus novca ako ste voljni da rizikujete i ne srljate u neprovereni domen. Ne pokušavajte da nadmudrite one sa više znanja od vas.

ZDRAVLJE: Moguće su glavobolje i nesanica. Ukoliko osetite napetost, pokušajte da se relaksirate odlaskom u prirodu.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 20. januar   26. januar

LJUBAV: Ako ste bili usredsređeni na druge stvari, i u poslednje vreme ste morali da stavite svoju vezu po strani, sad treba da je vratite u kolosek. Partneru stavite do znanja da ste tu za njega, da uvek može da računa na vas. Provodite vreme zajedno – u aktivnostima koje vam prijaju. Izgradite nove zajedničke planove. Osećaćete se veoma emocionalno sigurnim za vreme ove nebeske konfiguracije. Napravite detaljnu procenu svojih postupaka i ponašanja. Očekujete povoljne promene ili vesti koje se tiču vaših najbližih. Budite spremni na poteškoće sa kojima se lako nosite ako ostanete mirni i pokažete čvrstinu uma. Slobodni Rakovi, uživate u flertovanju, izlascima i druženju – i to vam trenutno odgovara, što je sasvim u redu. Nađite vremena da radite na svom produhovljenju i usavršavanju.

POSAO: Budite oprezni na svom radnom mestu da ne biste komplikovali odnos sa kolegama i nadređenima. Planetarno poravnanje vas podstiče da budete strastveni prema svakom projektu koji vam se nametne. Vaša sposobnost da pravilno rasporedite svoje vreme doneće vam veliku korist i priznanje. Nemojte preterivati u velikodušnosti, jer je drugi mogu shvatiti kao pretvaranje. Ako ste dogovorili važan sastanak, nemojte ga odlagati, već se suočite sa svime kako biste načinili sledeći korak.

ZDRAVLJE: Možete ugroziti svoje zdravlje ukoliko ne uspostavite red i uvedete zdravije navike. Obezbedite sebi dovoljno odmora i opuštanja, da se ne biste iscrpli.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 20. januar   26. januar

LJUBAV: Partnera je trenutno možda teško razumeti, tako da, ako imate delikatnu temu o kojoj treba da razgovarate, a niste sasvim sigurni kako da se time pozabavite, možda bi bilo bolje da to ne pokušavate odmah, već da date sebi vreme da o tome podrobnije razmislite, a da se u međuvremenu fokusirate na druge stvari. Pojava zabrinjavajućih nerešenih porodičnih problema sada je moguća, pa reagujte pre nego što bude prekasno. Analizirajte svoje postupke i budite kritični prema sopstvenim postupcima, ciljevima i težnjama. U ovom ciklusu, morate biti oprezni kada donosite važne odluke i nepromišljene promene. Slobodni Lavovi, nemojte srljati u novi odnos ako primećujete pojedine crvene zastavice koje, zapravo, govore mnogo više od primarnog uvida. Ne želite da uđete u vezu zbog koje ćete se kajati.

POSAO: Vaš profesionalni uspeh zahteva da ne budete drski i preambiciozni i da ne namećete svoje mišljenje. Skloni ste napadima bez valjanog razloga. Pokušajte da ne budete nestrpljivi jer će vas to sigurno povrediti. Postoji mogućnost da pokrenete uspešnu ideju. Trenutni aspekt ukazuje na to da treba da sednete i izvesno vreme provedete u planiranju i donošenju određenih odluka. Razmislite o tome da uradite nešto improvizovano.

ZDRAVLJE: Moguće pojačanje određenih hroničnih tegoba. Ukoliko imate redovnu terapiju, konsultujte se sa lekarom, možda treba da je izmenite ili pojačate.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 20. januar   26. januar

LJUBAV: Ovo je dobro vreme za usamljene predstavnike ovog znaka, jer će se pojaviti povoljnije prilike za ljubav koje mogu otpočeti novi roman, pa pružite šansu novoj osobi u svom životu. Device u vezi, ne donosite nikakve drastične odluke pod uticajem emocija, već brižno razgovarajte sa partnerom i recite mu o svemu što vas već neko vreme muči. Sa druge strane, u velikoj ste ljubavi sa familijom koja vam pruža rame za plakanje, kao i savete kakve će vam retko ko dati u životu. Slušajte svoje srce i svoj osećaj. Ne treba da spuštate kriterijume i pristajete na manje od onog što zaslužujete jer vam drugi govore da to posebno što tražite, ne postoji.

POSAO: Stabilizujte do sada postignuto i uživajte u opuštenoj radnoj atmosferi. Možete stvarati probleme zbog nespremnosti da pokažete uzdržanost i izrazite svoja osećanja zavidnim ljudima. Bićete obogaćeni novim saznanjima koja će vam doneti veliku korist. Promene su korisne ako nisu iznenađujuće i ako ste spremni na njih. Budite oprezni, sa sadašnjim planetarnim poravnanjem finansijska pitanja vam mogu uzrokovati nekoliko problema. U ovom trenutku je od najveće važnosti da predlozi koji su vam dati budu pravilno ocenjeni.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, puni ste energije i spremni za sve izazove koji su pred vama. Rasporedite svoje snage i ne iscrpljujte se.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 20. januar – 26. januar, pročitajte i naš mesečni horoskop za januar.

Comments