Da li nemate šta da obučete i obujete i ne znate kakvu frizuru i šminku želite da imate na dan venčanja svoje bliske prijateljice? Uz svu organizaciju za koju ste bili zaduženi, ali i druge obaveze koje ste imali, ostaje samo da idete linijom manjeg otpora i kosu isfenirate na ravno ili na lokne jer to su jedine dve frizure koje ste isprobali.

Odlučili smo da vam olakšamo posao i za vas izdvojimo frizure koje će vam stajati savršeno, a na vama je samo da nekoliko dana ranije prosledite fotografju svom frizeru i zakažete termin.

Ovo su elegantne frizure koje možete da nosite kao gost na venčanju

Puštena kosa i maksimalni volumen

Ovo je frizura koju možete da nosite u svim prilikama, a uz svečano odelo ili haljinu, šminku i nakit će izgledati damski. Ovo je frizura koja svima stoji i sa njom nikad ne možete da pogrešite. Osim toga, možete i sami da je napravite pomoću nekoliko papilotni i laka za kosu!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mehmet Yılmaz® (@mehmety1lmazz)

Pročitajte i ovo: Ovo su načini da različite boje kose uklopite uz kestenjaste oči

Holivudske lokne uz dugu, crnu haljinu

Dobro, haljina vam možda nije crna, ali lokne su vam holivudske. Ovo je frizura koja je namenjena svečanim prilikama, a često je možemo videti i na crvenom tepihu, tako da, ako želite da ostavite upravo taj dojam, ovo je frizura za vas!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели PERTH MAKEUP ARTIST (@sheridanmua_)

Zalizana kosa i lokne!

Glam makeup i zalizana kosa svakako idu jedno uz drugo, naročito ako imate tamnu boju kose, ovaj tip frizure će još više doći do izražaja. Preporučujemo vam da za ovu frizuru ipak imate blagu pripremu pilingom temena koji možete da uradite kod kuće.

Takođe, za ovaj tip frizure i nije toliko bitna dužina kose, jer je fokus upravo na gornjem delu, pa, ako nemate dužinu za ovaj tip lokni, uvek možete da napravite blage talase koliko vam dužina dozvoljava.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ́́ (@taycoiffure)

Rep na prirodnoj dužini ili klipsama

Ako nemate dužinu za ovaj tip frizure, uvek možete da iznajmite klipse, ali loša strana je što morate da posetite frizera nekoliko dana ranije kako biste utvrdili boju. Ipak, ova frizura je sve više popularna, a njena baza je rep koji se nadovezuje u kiku. Ne zaboravite na nakit za kosu koji je postao popularan upravo na ovom tipu frizure, a najčešće je u zlatnoj boji. Takođe, ako ste ljubitelj bisera, predložite frizeru da upravo njima ukrasi kiku, samo, u tom slučaju budite umereni!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HAIRSTYLIST | CONTENT CREATOR (@hairbyhatem)

Visoki rep ili visoka punđa zalizana gelom!

Male su šanse da već niste isprobali ovu frizuru, jer su na TikToku stekle veliku popularnost. U jednom momentu su se pojavili gelovi u bočicama od maskara kojim ne samo da radite brow lift, već i sređujete baby hair. Može se reći da baby hair nismo voleli do ovog momenta, a onda se desila magija!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Chey (@cheytiyarna)

Kao poslednji predlog, izdvajamo klasičnu punđu koja će odlično da se uklopi uz balsku, top haljinu. Ovo je formalna frizura koju vrlo lako možete da pretvorite u modernu, šik frizuru uz pomoć cirkona, šnalica i zanimljivih ukosnica.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Yuki Ito (@yukiito.hairmake.creer)

Pročitajte i ovo: Svadbeni kotlet – novi trend lepote mlade

Naslovna fotografija: instagram.com/hairbyhatem

Dragana Stojanović

Comments