Ne znamo za vas, ali već kako februar prođe, mi krenemo da razmišljamo o prolećnoj odeći – a u to su uključeni i prolećni stajlinzi za posao. Samo zato što u kancelariji treba da pratite određeni dress code, ne znači da ne možete biti kreativni sa stajlinzima, kao ni da pratite nove modne trendove!

Bilo da je pred vama važan poslovni sastanak, intervju za posao ili jednostavno mučite muku sa biranjem stajlinga za posao – izabrali smo naše omiljene opcije u nastavku teksta. Iako su pojedini predlozi više opušteni, prikladniji kreativnim radnim mestima, na listi su se našli i ozbiljniji, formalniji komadi. I ne zaboravite na modne dodatke i cipele – jer su to detalji koji čitav stajling mogu da podignu na sasvim novi nivo!

Ovo su prolećni stajlinzi za posao koje smo izdvojili za vas

Možda ovo nije velika tajna, ali ključnu ulogu tokom toplih dana igraju adekvatni materijali. Zbog toga vam preporučujemo sako od mešavine lana sa kaišem, koji nećete poželeti da skinete! Veoma je šik, a duplo kopčanje sa kaišem je uvek sjajna ideja za bilo koji stajling za posao. Predlažemo da ga ukombinujete sa identičnim pantalonama, ili širokim modelom drugog materijala, za najbolji efekat.

2 Potrebni su vam prolećni stajlinzi za posao? Izdvojili smo naše omiljene komade!
1 Potrebni su vam prolećni stajlinzi za posao? Izdvojili smo naše omiljene komade!

Šta se dešava kad klasičan favorit (košulja na dugmiće) pretvorite u novi komad za proleće? Upravo oversized košulja-haljinu koja je dovoljno prikladna za posao, ali i za događaje i aktivnosti nakon radnog vremena! Zato predlažemo ovu haljinu od tankog materijala sa kragnom i dugmićima sa prednje strane. Bonus poeni su za kaiš koji će vaš struk učiniti savršenim!

3 Potrebni su vam prolećni stajlinzi za posao? Izdvojili smo naše omiljene komade!
4 Potrebni su vam prolećni stajlinzi za posao? Izdvojili smo naše omiljene komade!

Niste sigurni šta da obučete? Ili ne volite da razmišljate koji prolećni stajlinzi za posao bi bili najbolja opcija? Kombinezon je pravo rešenje za vas! Izdvajamo Liu Jo kombinezon od teksasa, koji je odličan izbor koja će vam postati poput najboljeg prijatelja koji živi u garderoberu. Plus, ne morate da brinete o tome da li će se izgužvati ili ne!

Screenshot 2023 03 07 at 15 49 00 LJUA3133 D4791 78436 1.webp WEBP Image 600 × 800 pixels — Scaled 88 Potrebni su vam prolećni stajlinzi za posao? Izdvojili smo naše omiljene komade!
Screenshot 2023 03 07 at 15 49 15 LJUA3133 D4791 78436 3.jpg JPEG Image 600 × 800 pixels — Scaled 88 Potrebni su vam prolećni stajlinzi za posao? Izdvojili smo naše omiljene komade!

Kad niste sigurni kako da se obučete za posao, uvek je dobra opcija da se odlučite za monohromatski stajling. Kožne pantalone su sjajna opcija, pogotovo sa rastom bajkerskog trenda – i iako uvek možete da odaberete neobičnu boju – mi ipak biramo crnu, kao opciju s kojom nećete pogrešiti. Predlažemo i da je uparite sa košuljom u crnoj ili beloj boji, ili odete u potpuni kontrast i odaberete svoj omiljeni print.

5 Potrebni su vam prolećni stajlinzi za posao? Izdvojili smo naše omiljene komade!
6 Potrebni su vam prolećni stajlinzi za posao? Izdvojili smo naše omiljene komade!

Ništa ne govori “proleće” toliko kao pastelne boje (okej, možda i floralni print). Ova haljina od pamučnog poplina u zelenoj boji je idealan način da pozdravite toplo vreme, ali i prolećne stajlinge za posao.

Screenshot 2023 03 07 at 16 09 43 THWW0WW39196 LWY 1.webp WEBP Image 600 × 800 pixels — Scaled 88 Potrebni su vam prolećni stajlinzi za posao? Izdvojili smo naše omiljene komade!
Screenshot 2023 03 07 at 16 09 54 THWW0WW39196 LWY 5.webp WEBP Image 600 × 800 pixels — Scaled 88 Potrebni su vam prolećni stajlinzi za posao? Izdvojili smo naše omiljene komade!

Farmerke su klasičan komad odeće koji svi posedujemo, kakvom god kroja ili boje. Ukoliko ste u mogućnosti da ih nosite u kancelariji, predlažemo da investirate u dobar par koji će vam se uklopiti uz svakodnevni stajling. Mi smo ovog puta odabrali braon varijantu, ali svakako možete odabrati i klasičnije, kao što su plave, crne ili druge boje. Sve što vam treba je jednobojna majica i bićete spremni za posao u opuštenoj varijanti!

7 Potrebni su vam prolećni stajlinzi za posao? Izdvojili smo naše omiljene komade!
8 Potrebni su vam prolećni stajlinzi za posao? Izdvojili smo naše omiljene komade!

Ukoliko su vam prolećni stajlinzi za posao predstavljali problem, sigurni smo da će vam naši predlozi pomoći u traganju za novim kombinacijama! Bilo da birate opušteniju ili formalniju varijantu, uvek tragajte za suptilnim komadima koji mogu da se klasifikuju kao “kapsula” garderoba, jer je to najbolji način da što više iskoristite kupljenu odeću.

Naslovna fotografija: instagram.com/chloemaymcginley

Nenad Grubanoski

Comments