Saznajte horoskop za jun 2023: Vodolija. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Možete se osećati usamljeno u partnerskim odnosima i pitati se kako je došlo do toga – vaša potreba za romantikom i nežnošću se budi i vi pokušavate da se približite partneru i da ispunite svoju čežnju. Ali izgleda da ste dovoljno dugo zapostavljali partnerove romantične potrebe, jer on ne reaguje na nežnost, zavođenje, romantičnu atmosferu, šetnje pod zvezdama i večere pod svećama. Možda se iskra ugasila, a možda je samo ugažena – možda ste zaslužili ovakav tretman. Ne odustajte odmah, pronađite strpljenje i razumevanje, a ako vam partner kaže da ste sebični, zapitajte se i preispitajte duboko. 

Ako ste sami, nedostatak partnera može biti uočljiviji nego do sada i samodovoljnost više neće funkcionisati kao što ste navikli. I dalje ste privlačni kao što ste uvek i bili, ali i dalje niste privučeni – vreme je da promenite perspektivu i da razmislite o tome šta je ono što cenite i što vam je potrebno od potencijalnog partnera (osim da vam se divi i da ne preispituje vašu ekscentričnost). 

VODOLIJA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za jun 2023: Vodolija
Comments