Teksas jakne za jesen 2023. su nezaobilazne, jer ne postoji odevni komad koji više odgovara prelaznom periodu. Kad ne znate kako da upotpunite odevnu kombinaciju jaknom, u većini slučajeva je model od džinsa dobro rešenje. Denim jakne su dovoljno neutralne, ali uvek možete pronaći i verzije koje se ističu svojim krojem ili bojom, kao što ćete i videti u našem izboru.

Modni trendovi za jesen 2023. u prvi plan stavljaju teksas – biće vrlo popularne čizme od džinsa, kao i drugi aksesoari, poput torbica i detalja za kosu. Džins je baš uvek aktuelan, samo se iz sezone u sezonu menjaju načini na koji ga nosimo, kao i krojevi najpopularnijih teksas komada, pre svega jakni i farmerki.

Pored kaputa i kožnih jakni, teksas jakne za jesen 2023. uvek su nepogrešiva investicija. A što se tiče ponude na domaćem tržištu, zaista je raznolika! U zavisnosti od vašeg stila i ukusa, lako možete pronaći idealnu teksas jaknu za sebe, a mi smo vam olakšali posao.

Pogledali smo nove kolekcije high street, domaćih i dizajnerskih brendova za predstojeću jesen i pronašli teksas jakne za jesen 2023. potpuno različitih estetika, dužina, boja – tako da za svakoga ima ponešto. Od elegantnijih do ležernijih modela, sigurni smo da ćete u našem izboru pronaći jaknu koja savršeno odgovara vašem garderoberu i potrebama. Pođite sa nama u malu šoping turu i inspirišite se pred jesen!

Teksas jakne za jesen 2023: 10 modela iz domaće ponude

Levi’s teksas jakna (Fashion&Friends)

Počnimo sa klasikom – Levi’s je kultni brend koji kreira odeću od teksasa, tako da nema greške sa ovom praktičnom jaknom. Nijansa ove sjajne teksas jakne za jesen 2023. negde je između svetle i tamne, taman u tonu koji ide uz sve. Kroj je isto sasvim klasičan i prevazilazi trendove, pa ćete jaknu sigurno nositi duže od jedne sezone.

t1 Teksas jakne su nezaobilazne za jesen   našli smo 10 ultimativnih modela

Massimo Dutti utility teksas jakna

Ukoliko je vaš stil odevanja elegantniji, možda će vam se dopasti Massimo Dutti jakna utility kroja. Ima veoma jasne, “čiste” linije i strukirana je dodatnim pojasom, tako da će vam dati sofisticiranu siluetu. Tamni teksas izgleda prefinjeno, a verujemo da će se ova jakna dopasti i minimalistima i onima sa smelijim stilom.

t4 Teksas jakne su nezaobilazne za jesen   našli smo 10 ultimativnih modela

Weekend Max Mara teksas jakna (MiaMaya)

Nežna boja teksasa i blago geometrijska struktura čine Weekend Max Mara teksas jaknu vanvremenskom – u pitanju je odevni komad koji je pametna investicija. Ovakav model teksas jakne je klasika, pa zaista postoji bezbroj načina da se kombinuje, ne samo za jesen, već i za svako drugo godišnje doba. Antitrend komad!

t3 Teksas jakne su nezaobilazne za jesen   našli smo 10 ultimativnih modela

Tommy Hilfiger teksas jakna (Fashion&Friends)

Obožavamo svakodnevne odevne komade koji imaju tek male, suptilne detalje zbog kojih se ističu. Baš takva je Tommy Hilfiger teksas jakna iz Fashion&Friends asortimana, na kojoj su navezeni različiti detalji, koji je čine zabavnom i modernom. Svetli teksas ima totalno drugačiji vibe od tamnog, a dodatno će istaći druge boje koje nosite.

t2 Teksas jakne su nezaobilazne za jesen   našli smo 10 ultimativnih modela

H&M teksas jakna sa teddy postavom

Ova verzija teksas jakne za jesen 2023. postavljena je mekanim i toplim teddy krznom, što je čini idealnom za hladnije dane jeseni ili toplije dane zime. Teksas jakne sa krznom su veoma popularne nekoliko sezona unazad – predstavljaju chic način da se ugrejete, a pritom izgledate perfektno. Izdvojili smo H&M model u crnoj boji, ali postoji i u klasičnoj plavoj.

t5 Teksas jakne su nezaobilazne za jesen   našli smo 10 ultimativnih modela

Pull&Bear bomber teksas jakna za jesen 2023.

U Pull&Bear ponudi smo zapazili jaknu koja spaja dva trenda: dominaciju džinsa i bomber kroj. Ima velike prednje džepove, kao i elastične porube, koji stvaraju siluetu bomber jakne. Takvi modeli jakni su izuzetno trendi, a verzija od teksasa je pravo jesenje osveženje za vaš ormar.

t6 Teksas jakne su nezaobilazne za jesen   našli smo 10 ultimativnih modela

Reserved maslinastozelena teksas jakna

Teksas jakne za jesen 2023. ne moraju da budu plave boje – modeli u drugačijim nijansama džinsa su baš ono što vam treba za maštovite autfite. Maslinastozelena boja je čest izbor za jesen, jer se lepo uklapa uz braon, bež, sivu – sve tonove koji će preplaviti radnje u narednim mesecima. Reserved model takođe ima elegantne zlatne dugmiće, koji će se lepo uklopiti sa vašim nakitom.

t7 Teksas jakne su nezaobilazne za jesen   našli smo 10 ultimativnih modela

Anine Bing teksas jakna (Koncept 45)

Ova jakna slavne influenserke Anine Bing, koja je lansirala i svoj brend odeće, ima vintage izgled, ali je veoma moderna. Ističe se udobnim oversize krojem, koji je savršen da “ublaži” stroge, poslovne komade, ali i da zaokruži sve vaše ležernije autfite.

t8 Teksas jakne su nezaobilazne za jesen   našli smo 10 ultimativnih modela

Legend teksas jakna za jesen 2023.

Domaći brend Legend u ponudi za narednu sezonu ima klasičnu teksas jaknu, od tamnog džinsa. Jednostavna je i funkcionalna, što su glavne odlike koje želimo kod teksas jakne za jesen 2023. Ipak treba da je nosimo često i uz sve – od jesenjih haljina do poslovnih pantalona.

t9 Teksas jakne su nezaobilazne za jesen   našli smo 10 ultimativnih modela

Calvin Klein crop teksas jakna (Remiks)

Najzad, izdvojili smo i jednu crop teksas jaknu – Calvin Klein model iz Remiks ponude. Ova dužina jakne je uvek interesantna za stilizovanje i pomoću nje možete stvoriti seksi proporcije vašeg autfita. Uvek je nepogrešiv izbor uz haljine ili teksas suknje iste boje, za moderan denim on denim momenat.

t10 Teksas jakne su nezaobilazne za jesen   našli smo 10 ultimativnih modela

Pročitajte i ovo: Jesen obojena u crveno: Našli smo 10 top komada iz domaće ponude

Naslovna fotografija: instagram.com/emitaz

Božica Luković

Comments