Dejting je posebno izazovan u savremenom svetu – umreženost omogućava brojne kontakte, ali ni izdaleka ne obezbeđuje smislenu povezanost. Veliki izbor potencijalnih partnera prolazi kroz gusto sito standarda koje prosto moramo da imamo – moramo uzeti u obzir sve oblike kompatibilnosti, uključujući i astrološku, moramo prepoznati obrasce koji nas vode u istu vrstu razočaravajućih i povređujućih odnosa, moramo odlučiti da li želimo sa nekim ozbiljnu vezu (i koliko rizikujemo sa tim), dok istovremeno održavamo otvorene opcije sa drugima. A dileme i nedoumice nas mogu uvesti u ljubavni trougao, tako da uopšte i ne shvatimo šta se dešava.

Beznadežni romantičari zodijaka, Bikovi i Rakovi, uzdišu i pitaju se šta se dešava sa ovim svetom i zašto je tako teško pronaći srodnu dušu. A kad je pronađete, zašto je tako teško održati vezu, vernost, posvećenost, poštovanje. Dok znaci koje odlikuje lakoća vazduha, kao što su Blizanac i Vaga, ili izvestan „ozloglašeni“ avanturizam koji se pripisuje Strelcu, mogu osećati da je ljubavni trougao način da se zabave i da dejting ne bude naporan i dosadan.

Haos romantičnog zamešateljstva nije za svakoga, ali ova tri znaka uživaju u stimulaciji, elegantno surfuju po uzburkanim osećanjima i vole da eksperimentišu. Za njih, dejting predstavlja istraživanje mogućnosti, a ne potragu za onim jednim, doživotnim partnerom. Možda ih možemo smatrati neodlučnim, ali oni ne žure da donesu definitivne odluke i da odseku sve „opcije“ kada sa nekim počnu da se viđaju. Blizanci, Vage i Strelci više vole da se zabavljaju neobavezno, dok ih neko zaista ne obori s nogu i verovatno su više puta iskusili zabavu i komplikacije koje donosi ljubavni trougao.

Pročitajte i ovo: Kink koji svaki horoskopski znak treba da isproba 

Zašto je ljubavni trougao zabavan ovim znacima

Blizanci – samo da ne bude dosadno

Kao promenljivi vazdušni znak zodijaka, Blizanci imaju tendenciju da se prepuštaju radoznalosti u svojim romantičnim iskustvima. Kao rezultat te razigranosti, mogu se naći upleteni u ljubavni trougao – a ni to ne shvataju veoma ozbiljno. Blizanci uživaju u izazovima, podsticajnim razgovorima i flertu i bez mnogo truda mogu navesti više osoba da se u njih zaljube – i ni jednu ne žele da odbace i razočaraju. To može biti blagoslov, koliko i prokletstvo, jer nekome ko nije tako ležeran i koketan kao oni, nehotično mogu slomiti srce.

Vodite računa kad se igrate, Blizanci, jer neko može završiti u suzama – a nije isključeno ni da to budete vi.

Ljubavni trougao i neodlučna Vaga – teško je izabrati

Možda ćete biti iznenađeni što se nalazite na ovoj listi Vage, s obzirom na to da vama upravlja Venera i da ste veoma predani u ljubavi. Međutim, dok uživate u dobroj staromodnoj romansi, može vam biti teško da odbacite ostale udvarače, kojima ipak dugujete pažnju i pristojnost. Velikodušnost i nastojanje da svima udovoljite može vas uvući u ljubavni trougao, u kome ćete otkriti da vam je teško da izaberete kome ćete pokloniti svoju posvećenost. Kao društveni leptir zodijaka, imate više opcija od većine ljudi, tako da se nenamerno možete naći rastrzani, između dve vatre.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Najteže na svetu vam je da nekog izneverite, što može dovesti do toga da vam ljubavni trougao postane naporan. Imajte na umu da izbegavanje donošenja odluke može stvoriti još veći pritisak i konfuziju, a kad predugo balansirate između dve osobe, na kraju možete izgubiti ravnotežu.

Strelac – dejting je beskrajna priča

Najslobodoumniji znak zodijaka, koji je na lošem glasu zbog svog (ne)shvatanja vernosti, često će imati više partnera istovremeno, ne osećajući da bilo kome nanosi štetu. Željno će tražiti sledeću avanturu, ako aktuelni partner imalo posustane u nastojanju da ih prati. Iako možda maštate o idealnom partneru koji će se upuštati u sve vrste spontanih poduhvata sa vama, možda je bolje da se deklarišete kao neko ko traži uzbuđenje i zabavu, a ne ozbiljnu vezu, kako bi drugi znali na čemu su sa vama i mogli sami da odluče da li žele da učestvuju.

Potreban vam je život bez ograničavanja, koji vam omogućava da budete svoji, bez neprijatnih posledica, zato razmotrite modele slobodne ljubavi, kao što su otvorena veza, prijateljstvo s povlasticama ili poliamorija.

Pročitajte i ovo: 3 najmudrija znaka zodijaka od kojih ćete uvek dobiti odličan savet

Naslovna fotografija: instagram.com/emperiance

Brankica Milošević

Comments