U astrologoji je poznato da su neki horoskopski znaci otvoreniji, radoznaliji, smeliji i skloniji da eksperimentišu u oblasti seksa, kao što su ljudi u današnje vreme generalno slobodniji nego pre da istražuju svoju seksualnost. Kink je novi mejnstrim, a ako još niste pronašli svoju omiljenu igru koja pomera granice uobičajenog, evo šta predlaže horoskop – bilo da ste seksualno avanturistični vatreni ili rezervisan zemljani znak.

Kink predlog za svaki horoskopski znak

Ovan – seks u javnosti

Volite da rizikujete i hrabri ste, a i ne brinete šta drugi misle o vama, pa je rizikovanje da vas „uhvate na delu“ savršen način da izazovete priliv adrenalina. Osigurajte se da proračunate taj rizik – ne želite da vas vide kamere obezbeđenja ili dežurni policajac.

Bik – kink sa hranom

Senzualnim Bikovima horoskop predlaže da repliciraju scene iz čuvenog filma „9 i po nedelja“. Pošto i inače uživate u hrani, lako ćete je uključiti u svoju erotsku igru – jagode sa šlagom, šampanjac, čokolada, kockice leda… Hrana poslužena na koži i osetljiva mesta zalivena mehurićima, može biti vaš omiljeni kink.

Blizanci – napaljive reči

Dirty talk je kink za vas – Blizanci uvek imaju šta da kažu i prokomentarišu, pa iskoristite svoju inspiraciju i duhovitost da raspoloženje u krevetu dovedete do usijanja. Probajte sexting, kao predigru predigre, kojim ćete uzbuditi partnera još pre nego što se sastanete.

Rak – mama kink

Vaš majčinski nagon može biti vrlo inspirativan na zabavan i seksi način. Kao prirodnom negovatelju i kardinalnom znaku zodijaka, preuzimanje inicijative vam nije strano, pa vas igra mame u krevetu može zaista pokrenuti.

Lav – tretman obožavanja

O, to je kink u kome ćete uživati i koji možete izvesti kroz igranje uloga i odgovarajuće kostime. Zamislite da ste neka od kraljica iz GOT-a i oživite scene služenja i obožavanja. Ili jednostavno zamolite partnera da jasno i nedvosmisleno izražava svoje divljenje i da postupa tako da se osećate kao kraljica.

Devica – voajerstvo

Vi ste posmatrač zodijaka i voajerizam je kink koji vam sasvim priliči. Ne morate iskoračiti van granica udobnosti i pristojnosti – možete posmatrati partnera kako masturbira. Možete napraviti i snimke i uživati u njima zajedno, ili pojedinačno.

Kink koji svaki horoskopski znak treba da isproba 3 Kink koji svaki horoskopski znak treba da isproba  

Pročitajte i ovo: Kako da izaberete idealan parfem prema svom horoskopskom znaku?

Vaga – podređivanje

Umete da preuzmete vođstvo, ali vam nije strano ni da predvodite. Volite da aktivno učestvujete u seksu i da uzvratite partneru, ali možda potajno maštate da budete pasivni u rukama koje znaju šta rade. Ostvarite svoju maštariju i prepustite se – shvatite to kao deo brige o sebi. Maštanje o sebičnom uživanju je vaš pravi kink, pa vas horoskop poziva da ga realizujete kroz partnersku igru. I, naravno, možete zameniti uloge u bilo kom trenutku.

Škorpija – kink dominacije kontrolom orgazma

Vi ste taj koji odlučuje kada će partner dostići vrhunac – to je igra dominacije koja se može igrati u mnogo zanimljivih i uzbudljivih varijanti i može uključivati i druge kink varijante, kao što su služenje, voajerizam, podređivanje…

Strelac – probajte trojku

Da li ste već ispunili ovu kink maštariju? Ili i dalje pomišljate i ne usuđujete se da rizikujete. Slobodumnim Strelcima horoskop predlaže da se oprobaju u različitim varijantama trojke, u okviru prijateljskih odnosa sa istomišljenicima. Uvesti treću osobu u partnerski odnos može ozbiljno poljuljati odnos i odvesti vas u pravcu u kome uopšte niste hteli da idete, zato ostanite na bezbednom terenu radoznalosti i igre sa osobama sa kojima niste dublje povezani.

Jarac – igre dominacije i discipline

Vi ste glavni, pa čak i ako niste toga svesni, partner jeste. Pa, kad ste već šefica, samo nastavite – započnite erotsku igru u poslovnom kostimu, kome možete dodati interesantne alate, simbole dominacije i discipline. Možete otkriti da vam ta uloga prija više od ijedne druge!

Vodolija – kink igranja uloga

Volite da se poigravate različitim identitetima i da se udubljujete u to kako neko razmišlja i funkcioniše. Upotrebite svoju intuitivnu empatiju da začinite svoj seksualni život – odaberite neki lik i ostanite u njemu, u igri sa partnerom. Uključite kostime – one koje ste uvek želeli da nosite u svakodnevnom životu, ali ipak niste sebi dozvolili da pokažete svu svoju ekscentričnost.

Ribe – isprobajte igru stopala

Možda smatrate da je foot fetish smešan, ali zbog vašeg vodenog senzibiliteta i simbola koji uključuje prozračnih i divnih peraja, horoskop preporučuje da isprobate ovu igru. Možete pronaći način da ovaj kink uključite u predigru, kroz masažu stopala, milovanje stopalima, ili šta god vam padne na pamet. (Fun fact: jedna od sedam osoba ima foot fetish)

Pročitajte i ovo: Najuzbudljivije seks-poze za svaki znak u horoskopu

Naslovna fotografija: pexels.com

Brankica Milošević

Comments