Rešenje za opadanje kose

Gubitak kose predstavlja univerzalnu brigu. Čak 88% žena, širom sveta i svih starosnih grupa, iskusilo je gubitak kose, a ova briga se povećala nakon pandemije. Kosa kao sastavni deo identiteta ima veliki uticaj na samouverenost, stoga gubitak iste može imati veoma negativne posledice na samopouzdanje. 

Prvi put od L’oréal Paris-a pruženo je klinički dokazano naučno rešenje protiv opadanja kose i demokratizovano je za sve žene. Predstavljamo Elseve Full Resist serum protiv opadanja kose sa formulom koja sadrži 1.5% amineksila, kao i kofein i arginin, za manje vidljivo teme za samo 6 nedelja*.

*Klinička studija na 99 potrošača, 6 nedelja svakodnevne upotrebe.

OAP EL FullResist 1x1 03 2 Predstavljamo vam Elseve Full Resist serum sa AMINEKSILOM

Uzrok opadanja kose: rigidnost kolagena

Od svog stvaranja, L’oréal Paris je svoju stručnost usmerio na razumevanje biologije kose i njenih potreba.

Istraživači su otkrili da kada je kosa jaka i zdrava, koren vlasi je okružen fleksibilnom mrežom kolagena. Iako se često smatra da je kolagen koristan za kožu i vlakna kose, previše kruta kolagenska mreža oko dlake zapravo dovodi do slabije, tanje kose, jer odvaja koren vlasi od izvora hranljivih materija. Ovo ograničenje rasta folikula na kraju dovodi do preranog gubitka kose. Sprečavanje nakupljanja kolagena koje ograničava rast folikula je ključno za zaustavljanje opadanja kose.

OAP EL FullResist 1x1 01 Predstavljamo vam Elseve Full Resist serum sa AMINEKSILOM

AMINEKSIL:

ZLATNI STANDARD PROTIV OPADANJA KOSE

L’oréal Paris Elseve Full Resist serum protiv opadanja kose sa formulom obogaćenom amineksilom pomaže jačanje kose. Kreirao L’oréal Paris odobrili dermatolozi.**

**Odobren od strane dermatologa L’oréal Paris odbora konsultanata.

OAP EL FullResist 1x1 02 Predstavljamo vam Elseve Full Resist serum sa AMINEKSILOM
Comments