Saznajte nedeljni horoskop: 20. oktobar – 26. oktobar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 20. oktobar   26. oktobar

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, uskoro će doći trenutak kada ćete upoznati nekog posebnog, a to će za vas biti odlučujuće za sve dalje poduhvate i planove. Ipak, ni slučajno usput nemojte da izgubite sebe – napravite balans u svemu. Ovnovi u vezi, trenutne okolnosti će vas možda primorati da se raspravljate sa partnerom i zastupate svoje gledište. Ako ste u procesu važne odluke, nemojte žuriti u njenoj realizaciji – uvek je bolje da prenoći. Znajte da, zajedničkim radom na problemima, prvenstveno razgovorom o njima, dogodiće se neverovatne promene.

POSAO: Poštujte zahteve klijenata – ne možete da pogodite šta misle, tako da otvoreno razgovarajte o tome šta konkretno žele od vas, ili, u zavisnosti od situacije, budite strpljivi i sačekajte dok ne dobijete jasniju perspektivu. Ako vam se nude novi izvori prihoda, nemojte ih odbijati.

ZDRAVLJE: Pokušajte da osnažite svoj imunitet, jer ćete u ovom periodu biti okruženi ljudima i izloženi virusima. Više vitamina, kretanja i zdrav san, odžaće vašu vitalnost.

2 bik Nedeljni horoskop: 20. oktobar   26. oktobar

LJUBAV: Slobodni Bikovi, nemojte se ustručavati da simpatiju pozovete u izlazak, jer zvezde prognoziraju povoljne ishode na vašem emotivnom planu. Budite originalni u svojim predlozima za dejt – izaberite nešto nesvakidašnje i u startu se izdvojite od drugih. Bikovi u vezi, ako nastavite da potiskujete svoje prave emocije o aktuelnim pitanjima, patićete. Izbegnite to uz iskren razgovor s partnerom, koji ćete održati taktički i mirno. Ako je moguće, partneru predložite putovanje o kome ste sanjali – u cilju učvršćivanja odnosa bez uobičajenih spoljašnjih remetilačkih faktora.

POSAO: Ne reagujte burno na primedbe koje su vam upućene, jer će vam one zapravo pomoći da zablistate svojim sposobnostima. Vaša pedantna priroda će se isplatiti dok se krećete kroz unosne prilike. Pripremite se za pametna ulaganja koja će vremenom pozitivno uticati na vaš račun u banci. Nedeljni finansijski horoskop Bika sugeriše da ostanete prizemljeni, verujete svojim instinktima i donosite mudre finansijske izbore.

ZDRAVLJE: Moguće su zdravstvene smetnje, koje se tiču nekih hroničnih tegoba i koje ne bi trebalo da zanemarujete. Osluškujte svoj organizam.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 20. oktobar   26. oktobar

LJUBAV: Oni u vezi će imati šansu da poboljšaju i učvrste odnos, jer je vreme da budu praktični, pragmatični i da se pozabave stabilizacijom zajedničkog finansijskog stanja. Ipak, možda ćete iskazati veću dozu nestrpljenja tokom ovog ciklusa. Budite inicijator za razne stvari u vašem odnosu, ali ne zaboravite da uvažite i partnerove ideje i želje. Slobodni Blizanci, biće novih ljudi u vašem životu koji će doneti nove prilike za otkrovenje – oni će vam pomoći da pogledate svoj život iz drugačije perspektive.

POSAO: Ocenite pouzdanost svojih poslovnih partnera – budite sigurni da postoji obostrano poverenje i poštovanje. Prihvatite promene i preuzmite proračunate rizike. Ovo je vreme da izađete iz svoje zone udobnosti i istražite nove horizonte. Povežite se sa pojedincima koji isto misle i izgradite veze koje dodatno mogu pokrenuti vašu karijeru. Uskoro ćete odlučiti da se detaljnije pozabavite planove za sigurniju budućnost.

ZDRAVLJE: Mogući prolazni zdravstveni problemi, pa se malo prištedite i povedite računa o sebi – budite umereni u svemu i ne naprežite se.

4 rak Nedeljni horoskop: 20. oktobar   26. oktobar

LJUBAV: Slobodni Rakovi, ako vam simpatija već na početku šalje crvene zastavice, to je verovatno znak da ne treba da nastavljate komunikaciju – barem ne u romantičnom pogledu. Zvezde poručuju da ne žurite sa započinjanjem novog odnosa ako niste potpuno sigurni da li vam ta osoba odgovara. Rakovi u vezi, verujte kosmičkim strujama koje vas vode do mesta strasti i romantike – slušajte šapat svoje intuicije. Budite otvoreni za neočekivana iznenađenja koja će oplemeniti vaš odnos.

POSAO: Oni od vas koji započinju novi posao (posebno ako otvaraju sopstveni biznis), dobro pregledajte ugovore pre nego što ih potpišete – a bilo bi idealno ako bi i advokat mogao da ih proveri kako biste bili potpuno sigurni u šta ulazite. Uvek je bolje da sačekate bar još jedan dan pre nego što donesete bilo kakvu konačnu odluku. Budite precizni u svojim zahtevima. Prihvatite inovacije, preuzmite proračunate rizike i pustite da vaša kreativnost zablista.

ZDRAVLJE: Ako se osećate umorno i iscrpljeno, odmorite se – ne dozvolite da se gomila. Ključno je da obnovite energiju, a ako se oporavljate od zdravstvenih problema, budite disciplinovani i ne naprežite se.

5 lav Nedeljni horoskop: 20. oktobar   26. oktobar

LJUBAV: Slobodni Lavovi, univerzum vam može doneti uzbudljiv susret. Budite otvorenog srca i uma jer neočekivana poznanstva mogu dovesti do nečega značajnog. Lavovi u vezi, varnice lete dok vi i vaš partner ponovo otkrivate strast koji vas je prvobitno spojio. Izrazite svoje želje i prepustite se romantičnim gestovima kako biste produbili svoju vezu. Međutim, ne zaboravite da uravnotežite svoj entuzijazam sa empatijom i izbegavajte da opteretite partnera. Ova nedelja je u pečatu prihvatanja ljubavne avanture i stvaranju nezaboravnih trenutaka sa svojom srodnom dušom.

POSAO: Dobro je s vremena na vreme zastati i razmisliti o svojoj trenutnoj poziciji – i šta ste sve dosad postigli. Ne zaboravite da sami sebe pohvalite i da mirne, uzdignute glave krenete u nove poduhvate. Vodite računa o tome da li ste previše dominantni u svojim interakcijama. Zajednički napori i timski rad će se pokazati korisnim.

ZDRAVLJE: Setite se da je umerenost uvek najbolji savet i ne preterujte ni u čemu, naročito ne u hrani i nespavanju. Ako se ne osećate dobro, zapitajte se u čemu preterujete.

6 devica Nedeljni horoskop: 20. oktobar   26. oktobar

LJUBAV: Ne žurite ni u čemu – ljubavni odnos treba postepeno da se razvija, da mu se da da diše i sazreva, a ključ svega je iskrena komunikacija i uživanje u raznim aktivnostima. Planetarno poravnanje čini da želite da požurite određene stvari, ali morate pokazati strpljenje da kasnije ne biste žalili. Planetarna konfiguracija perioda donosi sve vrste kreativnih i inspirativnih mogućnosti za pravljenje zajedničkih planova za budućnost. Slobodne Device, potrebna je hrabrost da se bude iskren, otvoren i ranjiv da bi se promena omogućila. Budite otvoreni za nova poznanstva i aktivnosti, ali usput ne gubite sebe.

POSAO: Možda ćete se u ovom periodu na radnom mestu osećati umorno i onesvešćeno. Ako je potrebno, uzmite nekoliko slobodnih dana kako biste se regenerisali. Promena je u vazduhu, a vi možete maksimalno iskoristiti priliku da promenite način na koji doživljavate stvarnost. Poravnanje planeta vas ohrabruje da odredite svoje ciljeve i planove.

ZDRAVLJE: Osluškujte svoje telo i pružite mu ono što traži – vi najbolje znate koliko je vaše zdravstveno stanje povezano sa vašim emocijama i zato nemojte ništa potiskivati.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za oktobar.

Comments