Saznajte ljubavni horoskop za novembar 2023. za svaki od horoskopskih znakova. Evo šta vas očekuje na ljubavnom planu ovog meseca.

Ovan 

Dovoljno ste uravnoteženi i samouvereni da možete preuzeti inicijativu i pokrenuti ljubavna dešavanja. Očekuje vas mnogo prilika za druženje i izlaske, gde možete sresti osobu koja vam se dopada – a tada, pokažite svoje interesovanje, napravite prvi korak, tražite kontakt, predložite sastanak. Druga osoba može biti iznenađena, možda će joj biti potrebno vreme da razmisli, ali svakako će biti polaskana – zvezde vas ohrabruju i uveravaju da vam se ništa neprijatno neće dogoditi na putu lične transformacije i preuzimanja pune odgovornosti za sve aspekte svog života. 

Sve što ste ulagali u partnerske odnose, počeće da vam se „isplaćuje“ kada Venera uđe u Vagu u vašoj zoni partnerstva, 8. novembra. Ovo je dobar period za veridbu, venčanje ili drugu vrstu pomaka ka ekskluzivanosti veze. Neke veze mogu ući u krizu, suočavajući se sa problemima koji su do sada bili zanemareni, ali ako shvatite to kao priliku da rešite sukobe i napravite pozitivne promene, onda podržavate rast i razvoj odnosa – i vas samih. Pokažite staloženost i stabilnost, da biste prevazišli izazovne momente i uživajte u romantičnim i strasnim trenucima koji su pred vama. 

Bik

Možete se naći u situaciji da obećate više nego što ste u stanju, ili što želite da ispunite, ali to nije razlog da se zapletete u odnosu u kome ne želite da učestvujete. Budite taktični kada drugoj osobi saopštavate da ste se predomislili, ali budite sigurni da imate prava na to. Ne uznemiravajte se, astrolozi upozoravaju da ništa nije onako kako izgleda u periodu dok se Venera suprotstavlja Neptunu u prvoj nedelji novembra i da već u drugoj nastaju bolje prilike za uspostavaljanje novih odnosa. 

Budite oprezni u izražavanju osećanja koja dolaze iz dubine srca – okupacija sopstvenim egom može dovesti do neuspeha u bliskim i partnerskim odnosima. Potrebno je da imate više strpljenja, posebo u ovom periodu kada energija ovog ciklusa stvara hipnotišuće raspoloženje. Proširite perspektivu i vodite računa o osećanima i potrebama partnera i negujte uzajamno razumevanje i toleranciju. Ne dozvolite da vam osećanja remete rezonovanje i ne pravite kompromise sa sobom kada su u pitanju vaše vrednosti. 

Blizanci

Ako ste slobodni, tokom ovog meseca ćete imati brojne prilike da upoznate ljude sa kojima se dobro i opušteno osećate i koji ispunjavaju vaše intelektualne i emocionalne potrebe. U ovom periodu vas neće voditi strast, već interesovanja i intelektualne i kulturne sklonosti, kroz koje se možete povezati sa nekim ko vam odgovara na način koji je vama najvažniji. Ako vam skreće pažnju neko sa kim ne znate na čemu ste, inicirajte razgovor i pokažite jasno svoje interesovanje i težnje. 

U partnerskim odnosima nastupa relativno miran period. Romantične večeri koje provodite zajedno kod kuće jednako će vam prijati kao i zabavni izlasci i kulturni sadržaji u kojima zajedno uživate. Merkur ulazi u znak Strelca i vašu kuću partnerstva 10. novembra, a zatim i Mars 14. i Sunce 22. novembra. Ovi tranziti će podstaći posvećenost i okrenuće vašu nepodeljenu pažnju ka partneru. Možda će vam biti potrebno malo više vremena da analizirate drugu stranu vaše trenutne situacije, pre nego što preduzmete neke korake. Promene idu u vašu korist. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Rak

Napor koji ulažete da nekog pridobijate u prvoj nedelji novembra može se pokazati kao veliki gubitak energije. I usred svog truda, možete se zapitati da li je neko baš tako sjajan kao što vam se čini. Ako se ispostavi da je ta osoba vredna truda, najbolje šanse da pokrene događaje na ljubavnom planu nastupa 13. novembra, kada mlad Mesec bude u znaku Škorpije. Novi počeci će biti izazovni, a može se ispostaviti i da imate konkurenciju, koju morate uzeti u obzir. Stvari mogu značajno napredovati do kraja meseca, predviđaju zvezde! 

Morate se suočiti sa izvorima svog nezadovoljstva, koje izaziva razdražljivost i sukobe i možda biste radije trčali maraton, nego da se nosite sa romantičnom situacijom u kojoj se sada nalazite. Ostanite smireni i tolerantni, savetuju zvezde, i ne oklevajte da priznate svoje greške i da se izvinite zbog njih. Ne upuštajte se u promene, zato što ste se slučajno našli u centru nekih zbivanja, već dobro procenite svoj položaj i podelite svoju uznemirenost sa partnerom, koji će vam pružiti podršku i oslonac. 

Lav

Ako vam neki nov odnos deluje suviše dobro da bi bilo istinito, verovatno ste u pravu. Možete osećati žaljenje zbog uloženog vremena i emocija na početku meseca. Ukoliko izlazite na dejt u prvoj nedelji novembra, odlučite se za neformalniji sastanak (bolje kafa, nego večera), koji vas neće obavezivati. Prilike za povezivanje sa zanimljivim osobama povećavaju se posle 8. novembra, sa Venerom u Vagi u vašoj kući komunikacije. Osvežite svoje onlajn profile, postavite nove fotografije – nekog ko vam odgovara, može privući neko vaše interesovanje i aktivnost, ako je prikažete. 

U partnerskim odnosima bolja komunikacija podiže vibracije među vama i aktivira strast i romantiku. Budite odmereni u onome što delite sa partnerom u vreme „sudara“ Venere i Jupitera od 15. do 17. novembra, jer tada možete biti osetljiviji i možda zamerite partneru njegove komentare, koji su, u suštini, iskreni i na mestu. Kroz napet i emocionalno turbulentan period najbolje ćete proći ako ostanete otvoreni za dijalog i razmenu uverenja, bez osuđivanja, iskrena i saosećajna komunikacija će vam pomoći da ojačate vezu. 

Devica

Nemojte biti previše razočarani ako osoba koja vam se dopada ne ispunjava vaša očekivanja. Energija vam raste i osećaćete se veoma seksi i samouvereno, pa će se nove prilike pojavljivati u velikom broju. Brojna društvena angažovanja (sport, umetnost, kultura), doneće mogućnosti za upoznavanje novh ljudi, a opušteni izlasci i dobar provod treba da vam budu prioritet. Uživajte u druženju, a ako se pojavi mogućnost za nešto više od toga, postupite prema trenutnom raspoloženju i želji. 

Posvećeni odnosi mogu doneti malo više izazova, jer se Merkur, Sunce i Mars suprotstavljaju Saturnu u zoni vašeg partnerstva. Biće naporno naterati stvari da funkcionišu – i partnera da sarađuje sa vašom idejom funkcionisanja. Jedna faza u vašem odnosu je svakako završena i ulazite u novu, i lično i u vezi – transformativni period je u toku i može izgledati da partner zaostaje (i traži da se gura i vuče), dok ste vi u naponu snage, dešavanja i napredovanja. Budite strpljivi i pružite partneru ono što mu je potrebno da bi se pokrenuo, a pokrenuće se ako se oseća sigurno, voljeno i poštovano. Možda najpre morate priznati sebi neka osećanja sa kojima se nerado suočavate. 

Comments