Saznajte nedeljni horoskop: 10. novembar – 16. novembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 10. novembar   16. novembar

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, vrlo je izvesno da će vas bivši ljubavnik podsetiti na sebe i ponovo vam rasplamsati strasti. Ako se desi da obnovite romansu, nemojte odmah da delite svoje radosti sa drugima jer će možda biti zavidni. Ovnovi u vezi, iskoristite svoju pozitivnu emocionalnu energiju da sredite situaciju sa partnerom (ako ste imali prepirku ili ste se razočarali). Samo iskrenim razgovorom o problemima će se dogoditi važne promene. Budite fleksibilni da se nosite sa svakom novonastalom situacijom.

POSAO: Trenutni aspekt u igri mogao bi na vašem radnom mestu da otkrije određene nesigurnosti koje obično uspevate da držite bezbedno i diskretno skrivene. Zapamtite da, da biste bili uspešni u poslu, morate da naučite da prihvatate neuspehe. Sa druge strane, postoji mogućnost da će se pojaviti pokrovitelj koji će vam pomoći da ostvarite svoje planove. Budite timski igrač, a to će vam se višestruko vratiti.

ZDRAVLJE: Manje zdravstvene smetnje moguće su zbog vaše osetljivosti na vremenske promene – malaksalost, jesenji umor… Poštujte signale svog tela, odmarajte se i ne forsirajte sebe.

2 bik Nedeljni horoskop: 10. novembar   16. novembar

LJUBAV: Gledajući suštinu stvari, oni ovog znaka razumeće svaki aspekt ljubavi, dok onima koji su sami mogu se desiti uzbudljivi događaji koji uključuju i nesvakidašnje poznanstvo sa osobom sa kojom se savršeno slažete. Sa kim god da razgovarate – partnerom, članovima porodice, prijateljima – vodite razgovore mirnim tonom i uzdržanim emocijama. Zabranite sebi da se mešate u svađe koje vas se ne tiču, jer zvezde nalažu da ćete izvući deblji kraj. Problemi sa ljudima u vašem okruženju su realna mogućnost i rešićete ih ako reagujete tek nakon detaljne analize.

POSAO: Ne morate uvek sve kontrolisati, već kolegama stavite do znanja da im verujete time što ćete podeliti obaveze. Planetarna konfiguracija ovog perioda je znak kreativne promene. Ako započinjete novi poduhvat, imate dobre šanse za uspeh, naročito ako se radi o usmeravanju novca u nešto što je za vas značajno. Nemojte trošiti novac u ono što vam nije potrebno, već štedite ako ste u mogućnosti.

ZDRAVLJE: Povremeno se možete osećati rasejano i umorno, a to je znak da vas nešto opterećuje i da zahteva oslobađanje – preduzmite zahtevnije fizičko vežbanje, da biste podržali svoje psihološke procese i održali ravnotežu.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 10. novembar   16. novembar

LJUBAV: Planetarni sastav vas ohrabruje da dublje pogledate u sebe kako biste pokušali da razumete izvor nedavnog problema u vezi jer je teškoća verovatno povezana sa starim obrascem ponašanja koji ograničava vaše emocionalno izražavanje. Nebeski uticaji izazivaju duboko zakopana osećanja, a neočekivani obrti mogu promeniti vaše planove sa partnerom, zbog čega ne bi trebalo da žalite, jer će vam doneti pozitivne uvide kojih dosad niste bili svesni. Slobodni Blizanci, period je pogodan za uspostavljanje veza, romantiku i zabavu. Nećete moći da sakrijete osećanja, pa je zato bolje da ih odmah priznate – i sebi i drugoj osobi.

POSAO: Finansijski gubici i neuspeh vaših aranžmana su mogući ako niste dovoljno fleksibilni i ako se slažete sa svakim predlogom koji vam se nađe na putu. Ne dozvolite da budete sputani i ne suprotstavljajte se svojim principima. Moguće su komplikacije zbog neprimerenih postupaka vaših saradnika i kolega i zato treba da budete posebno oprezni – sačuvajte korektne odnose na poslu i da ne odstupajte od svojih namera.

ZDRAVLJE: Zdravi ste i imate dovoljno energije za sve izazove koji su pred vama. Ne dozvolite da vam opadne imunitet i držite se urednog ritma života.

4 rak Nedeljni horoskop: 10. novembar   16. novembar

LJUBAV: Ako imate aferu, vrlo je izvesno da će ostati skrivena, ali nek vas to ne ohrabri, jer će vam ova bočna romansa definitivno postaviti mnoga pitanja koja će vas podstaći na podrobno razmišljanje. Promislite da li je afera vredna rizikovanja stabilnosti vaše postojeće veze. Posmatrajte šta se dešava, pa donesite prave zaključke i odluke. Ako vam partner ponudi putovanje, nemojte ga odbiti, jer će to biti prilika da o svemu komunicirate i učvrstite odnos. Slobodni Rakovi, zadržite distancu i pristup preispitivnja, jer je najbolje za vas da budete oprezni u komunikaciji sa nedovoljno poznatim osobama.

POSAO: Kolega ili nadređeni ima dovoljno znanja i može da vas osnaži samopouzdanjem, pa prihvatite savet bez sujete. Nestrpljivi ste u odnosu na odvijanje projekata i poslova koji ne zavise samo od vas – drugi vas usporavaju, a i suprotstavljaju se vašim idejama i rešenjima. Kradite znanje od iskusnijih, dopustite da vaše ideje rastu polako i budite strpljivi. Poteškoće će možda neočekivano dovesti do toga da za sada promenite svoje trenutne planove.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje, jer ste suviše napeti, a to vam utiče na opšte zdravstveno stanje. Moguće su glavobolje i nesanica, pa se zato pozabavite svojom mentalnom stabilnošću.

5 lav Nedeljni horoskop: 10. novembar   16. novembar

LJUBAV: Trenutak je veoma pogodan za harmonične duhovne prakse sa partnerom. Zajedno istražujte dubinu uma, čitajte knjige, delite utiske – sve to će vam omogućiti da se još više zbližite. Poravnanje planeta vas ohrabruje da odredite svoje zajedničke ciljeve i planove, prema kojima ćete se voditi do daljeg. Slobodni Lavovi, na okolinu možete uticati svojim šarmom, ali i iskrenom komunikacijom i sposobnošću da druge pažljivo slušate i razumete. Možete upoznati osobe koje nisu na vašem intelektualnom nivou, koje ćete ljubazno držati na distanci.

POSAO: Ne dozvolite sebi da budete opterećeni obavezama drugih samo zato što ste dokazali svoju profesionalnost i vrednost – to mnogi mogu da zloupotrebe, pa postavite jasnu granicu šta možete, a šta ne. Neko je možda raspoložen da pokuša da vas ubedi da se složite sa nekim veoma privlačnim planovima, a vi biste mogli biti u iskušenju da ih slepo sledite. Profesionalne promene koje planirate moraju biti dobro osmišljene.

ZDRAVLJE: Zdravi ste, ali se iscrpljujete rasipanjem energije. Kad se rasteretite mentalno, osećaćete se snažnije i imaćete više energije.

6 devica Nedeljni horoskop: 10. novembar   16. novembar

LJUBAV: Nije dobro pretvarati se da ste ljubazni sa partnerom, posebno kada osećate intenzivne i snažne emocije za koje jednostavno ne postoji način da lepo izrazite. Umesto toga, izaberite iskren i miran razgovor kojim ćete rešiti sve što vam je na duši. Uticaj prizemnih elemenata će doneti stabilnost u odnosu. Slobodne Device, privući ćete osobe koje vam angažuju inteligenciju, duh i osećanja i imaćete onu iskru koja vaše emotivno stanje pretvara u kreativnu energiju.

POSAO: Vaš profesionalni uspeh podrazumeva da ne budete drski i preambiciozni i da ne namećete svoje mišljenje. Budite strpljivi sa drugima i pokušajte da ne reagujete burno ako neko ne uradi nešto kako ste zamislili. Vaša sposobnost da se sa drugima povežete na iskrenom, poštenom nivou je ključni deo vašeg uspeha. Ovo je dobar trenutak da novac uložite u nešto značajno – nešto što će vam pomoći. Uticajni poznanici će vam pomoći u promeni o kojoj razmišljate.

ZDRAVLJE: Proširite aspekte svog mentalnog, emotivnog i fizičkog života. Pokrenite kreativnu energiju, koja će vam pomoći da održite ravnotežu tela i duha. Dobro zdravlje i jasnoća misli idu zajedno.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za novembar.

Comments