7 vaga Nedeljni horoskop: 10. novembar   16. novembar

LJUBAV: Slobodne Vage, druženje i susreti je trenutno ono što vam prija, pa ako ste u potrazi za romantikom, ovo je idealna prilika da izađete na bilo kakve zabave i događaje na kojima možete uspostaviti kontakt sa novim ljudima – to će više biti na intelektualnoj osnovi nego na fizičkoj privlačnosti. Vage u vezi, ako preterate u želji da postignete red i organizaciju u svakom životnom segmentu, samo ćete zakomplikovati odnos s partnerom, kom ovo može biti opretećujuće – i biće mu teško da vas prati. Planetarna energija sada može biti odlučujući faktor u načinu na koji percipirate situacije, tako odluke donosite u povoljnijem trenutku. Zadržite dobro raspoloženje i stav, uprkos problemima.

POSAO: Dovršite zadatke koje ste davno započeli. Bićete u iskušenju da prerano započnete nove aktivnosti, koje možda neće biti toliko plodne kao što se nadate, zato budite strpljivi za sada – i prvo završite obaveze koje vam more misli. Možete iznenada dobiti ponudu koja vam obećava profesionalni razvoj u pravcu koji do sada niste razmatrali.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, osim povremene nervoze i padova energije. Brinite o sebi i ne propuštajte redovnu fizičku aktivnost.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 10. novembar   16. novembar

LJUBAV: Slobodne Škorpije, morate naučiti da budete rezervisani u ljubavi – previše se dajete na samom startu odnosa, pa se ubrzo osećate iznureno. Dopustite odnosu da diše, nek se razvija spontano. Ne morate sve teme na prvom dejtu “prečešljati”. Škorpije u vezi, ove sedmice ste u jednom od svojih najdruštvenijih i divnih raspoloženja. Čujete partnera, a i on vas, što dovodi do harmoničnog odnosa. Sadašnja astralna energija vas podstiče da razmišljate o vašoj budućnosti. Čekaju vas velike promene, ali nemojte biti razdražljivi ako primetite da se planirano dešava sporije nego što se očekivalo.

POSAO: Planirajte vreme tako da se ne preopterećujete zahtevnim zadacima, posebno ako su vam dodeljeni neočekivano. Vaše strpljenje i upornost će biće stavljeni na test, a vi pokušajte da izbegnete radnje koje vam neće doneti željeni uspeh. Sada morate da izbegavate emocionalne reakcije kako biste sprečili neprijatne situacije po sve prisutne. Proširite obim svojih misli i počnite da analizirate mogućnost novog pravca – ako je to potrebno.

ZDRAVLJE: Agresivna energija vam može poremetiti mir i ravnotežu, a vi treba da se izborite sa tim i da uspostavite stabilnost. Potražite ventil u fizičkoj aktivnosti, uz trenutke opuštanja i meditacije.

9 strelac Nedeljni horoskop: 10. novembar   16. novembar

LJUBAV: Budite strpljivi sa partnerom i, kad treba, napravite kompromis. Morate proceniti situaciju na svoj način i u svoje vreme, ne prihvatajte nikakva požurivanja pre nego što budete spremni. Sada je bolje razumeti svoje ponašanje i osloboditi se briga. Ako možete sa partnerom da delite strahove i nade, tako da jedno drugom ostanete podrška i zadržite poverenje i ljubav, spremni ste za napredak u odnosu. Slobodni Strelci, ako vas u ovom periodu u mislima opsedaju partneri i scene iz prošlosti, nemojte tome pridavati veliki značaj. Počnite na to da gledate pozitivno – da je lepo da se uopšte desilo, a ne što se završilo.

POSAO: Promene na vašem radnom mestu su korisne, a vaši uspesi su obezbeđeni ako ne pravite greške zbog nepažnje. Ako ste dogovorili važan poslovni sastanak, možda neće ići striktno po planu, ali nek vas to ne dekuražira, već i iz toga izvucite pozitivno. Razmislite o ispravnoj taktici ponašanja i budite precizni u svojim zahtevima.

ZDRAVLJE: Pokušajte da ostanete sabrani i stabilni, iako ćete imati energetske uspone i padove – čuvajte živce da biste sačuvali zdravlje, odmarajte se i štedite sebe.

10 jarac Nedeljni horoskop: 10. novembar   16. novembar

LJUBAV: Čini se da je sve što se dešava u vašem životu uobičajeno, i osećate se mirno, ali ste napeti. Podršku nađite u partnerovom zagrljaju. Možda bi bila dobra ideja da se smirite uz putne brošure i isplanirate zajednički odmor na egzotičnom mestu. Trenutne planetarne energije daju vam osećaj stabilnosti i sigurnosti što se tiče vaših najnovijih planova. Slobodni Jarčevi, možda se u vašem životu pojave osobe iz prošlosti, prizvane vašim emotivnim stanjem, pa ćete moći da zaokružite i završite stvari iza kojih su ostali “repovi” koje jurite.

POSAO: Vaši poslovni razgovori i sastanci su uspešni, ali vaše želje i snovi trenutno nisu u skladu sa stvarnošću, što može do pesimističkog raspoloženja i nespremnosti da delujete ako nastavite da ih negujete. Potražite savet iskusnijih i dođite do realnih predloga koji će vam doneti boljitak i opušteniji um. Nije poželjno ići na poslovna putovanja jer ste rasejani. Planovi napravljeni tokom ovog ciklusa biće izuzetno korisni.

ZDRAVLJE: Bitna vam je mentalna snaga i stabilnost u ovom periodu, a moguće su manje zdravstvene diverzije (alergije, glavobolja) koje će vam skretati pažnju i nervirati vas.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 10. novembar   16. novembar

LJUBAV: Slobodne Vodolije, ovaj period bi mogao biti prilično strastven, pa ako izlazite na dejt, budite spremni na sve, jer se mogu osloboditi intenzivna osećanja. Imaćete osećaj kao da simpatiju oduvek poznajete, pa poštujte tu nesvakidašnjost i potrudite se da to održavate. Vodolije u vezi, ako vam je trenutno potrebna privatnost da biste razumeli svoje probleme i smislili načine da ih rešite, recite to partneru – i zamolite ga da vas sačeka da se regenerišete. Ako vas voli, shvatiće. Budite oprezni u komunikaciji sa bližnjima, posebno sa članovima porodice, jer ih vaša nepromišljenost može povrediti. Uskoro očekujte povoljne promene u vašem životu.

POSAO: Vaša profesionalna dostignuća su impresivna i inspirativna. Budite umereni u rečima koje utiču na kolege iz neposrednog okruženja. Sposobni ste da svoje planove menjate i prilagođavate u hodu. Ovo je period kada možete da se iskažete i da steknete profesionalnu podršku i nagradu koju zaslužujete.

ZDRAVLJE: Prija vam samoća i bavljenje sobom, na dnevnom nivou, duhovni razvoj je ono što vas sada zanima. Budite umereni u hrani i dovoljno aktivni, da biste podržali pozitivnu energiju čiji priliv osećate.

12 ribe Nedeljni horoskop: 10. novembar   16. novembar

LJUBAV: Slobodne Ribe, postoji moguća varijanta za povezivanje sa prošlom ljubavlju, što se može pokazati prilično uspešno. Nestrpljivi ste da započnete nešto novo, ali morate biti strpljivi – svako forsiranje na duže staze ne može proći pozitivno. Značajan planetarni aspekt ovog perioda može vas zbuniti u vezi sa svojim osećanjima. Ribe u vezi, možda biste sa partnerom mogli da se dogovorite da izađete negde gde nikada niste bili, ali ste oduvek želeli da odete. Nemojte preterano analizirati svaki mali detalj koji vam se nađe na putu, jer ćete se opteretiti, a i to vam neće doneti ništa dobro. Komunikacija je u prvom planu i predstoje vam razgovori o važnim partnerskim pitanjima, naročito ukoliko pokušavate da se usaglasite o budućnosti vašeg odnosa, a imate različite ideje o tome.

POSAO: Uslovi su sada povoljni i mogu otkriti nove prilike za posao, koje ne bi trebalo da zanemarite. Napravite korak ka postizanju svojih ciljeva i ideja koje su već razvijene. Možete da pokrenete veoma zanimljivu ideju koja može da bude vrlo uspešna, zato budite strpljivi i ne odustajte od puta kojim ste krenuli.

ZDRAVLJE: Pored svih izazova, stabilni ste i uravnoteženi u ovom periodu, a kad se osećate dobro sami sa sobom, za vas nema prepreka i zdravi ste i puni energije.

Naslovna fotografija: instagram.com/mao.ge

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 10. novembar – 16. novembar, pročitajte i naš mesečni horoskop za novembar.

Comments