Saznajte nedeljni horoskop: 17. novembar – 23. novembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

1 ovan Nedeljni horoskop: 17. novembar   23. novembar

LJUBAV: Za Ovnove u vezi, novembar donosi harmoniju, dublje povezivanje i izražavanje osećanja. Razgovori s partnerom postaju iskreniji, a strast se rasplamsava – iako to možda niste očekivali. Slobodnim Ovnovima se smeši novo poznanstvo – neka spontanost u ljubavi bude vaš vodič (ne morate uvek sve da planirate). Energija Marsa u Škorpiji podstiče hrabrost u izražavanju osećanja, pa ćete lakše preuzimati inicijativu sa potencijalnom simpatijom.

POSAO: Pokušajte da pronađete jednostavno rešenje za izazove s kojima se trenutno suočavate, nije sve tamo kompleksno kako vam se obično čini. Ista stara taktika donosi iste stare rezultate, zato je sada vreme da pokušate nešto novo. Razmišljanje o široj slici pomoći će vam da postignete svoj karijerni cilj kome težite godinama. Pokušajte da se na poslu što više fokusirate na timski rad. Nemojte da potcenjujete sebe, vaša energija može pokrenuti kolektivnu dinamiku. Ukoliko želite da vam se finansijska situacija stabilizuje, budite oprezni s impulsivnim troškovima.

ZDRAVLJE:

Ne zapostavljajte svoje zdravlje jer postoji mogućnost da ćete doživeti zdravstvene probleme usled nedostatka fizičkih aktivnosti. Trudite se da uskladite svoj privatni i poslovni život. Izbegavajte naporne fizičke poslove i radoholičarske tendencije, omogućite sebi odmor (makar na kratko). Češće se povezujte sa prirodom, obratite pažnju na ishranu i redovno vežbajte kako biste održali balans. Fokus na fizičkoj aktivnosti će održavati vitalnost, ali izbegavajte impulsivne akcije i nagle promene rutina u vežbanju.

2 bik Nedeljni horoskop: 17. novembar   23. novembar

LJUBAV: Sada je pravo vreme da putujete sa svojim partnerom radi  uzbudljivog iskustva (koje vam jako fali u vezi). To će biti dobro za oboje, budući da dugo osećate potrebu za odmorom od monotonog  života. Ako ste singl, postoji šansa da će vam kolega na poslu prići i podeliti svoja osećanja prema vama. Kada se suočavate sa ovakvom situacijom, pobrinite se da uzmete vreme da razmislite o situaciji i da ne reagujete prenagljeno.

POSAO: Važno je da posvetite vreme onome što morate da uradite. Drugi pokušavaju da vas vuku u različitim smerovima i izgubili ste svoj fokus. Pokušajte da setite zašto ste počeli da radite to što radite i koja je vaša primarna strast. Povratite kontrolu nad svojom karijerom i setite se da imate plan (samo ste ga u nekom trenutku od silnih distrakcija zapostavili). Održite svoj fokus.

ZDRAVLJE: Ove nedelje morate da budete oprezni povodom svog zdravstvenog stanja. Bol u nogama i potencijalna glavobolja izazvani neočekivanim poslovnim obavezama i putovanjima će vas lako izbaciti iz koloseka. Pokušajte da unapred planirate i organizujete svoje zadatke kako biste izbegli zatrpavanje poslom i prekomernu količinu stresa. Previše razmišljanja i pesimizam mogu da imaju negativne efekte na vaše zdravlje.

3 blizanci Nedeljni horoskop: 17. novembar   23. novembar

LJUBAV: Blizanci u vezi će uskladiti svoje obaveze sa partnerovim kako bi uspeli da provedu više kvalitetnog vremena zajedno. Slobodni Blizanci će doživeti uzbudljiva poznanstva, a njihova pričljiva priroda i prirodan talenat za flert će im doneti nove potencijalne obožavaoce. Ipak, analizirajte svoje postupke i pazite na izgovorene reči i obećanja, možda povredite osećanja nekome ko to ne zaslužuje.

POSAO: Potpuno ste u skladu s emocijama svoje okoline i to vam olakšava dalje napredovanje. Razumete kako je raditi s ljudima oko sebe umesto protiv njih, što vas čini poželjnim kolegom s kojim je uvek laka saradnja. Marsova snaga bi mogla da dodatno poboljša vašu saradnju sa ostalim članovima tima, ali pazite – njegova opozicija s Uranom zahteva opreznost u komunikaciji s nadređenima.

ZDRAVLJE: Nepotrebne porodične svađe mogu da izazovu stres i utiču na vaše zdravlje. Savetuje se da se držite podalje od nepotrebnih konflikata kako na ličnom, tako i na poslovnom planu. Tranzit Sunca ukazuje da bi trebalo da izbegavate agresivnost, te da težite zdravom okruženju. Radni teret i porodične obaveze mogu da stvore gust raspored, ali probajte da se ne opterećujete destruktivnim i opsesivnim mislima koji mogu da izazovu probleme sa spavanjem.

4 rak Nedeljni horoskop: 17. novembar   23. novembar

LJUBAV: Za Rakove koji su u ozbiljnoj vezi, postoji šansa da će biti prijatno iznenađeni romantičnim poklonom ili dejtom provedenim u bioskopu. Ako ste još uvek singl, očekujte neočekivano. Zvezde su na vašoj strani i ljubav će pronaći put do vaših vrata, samo treba da ih otvorite. Ipak, budite mudri i nemojte da donosite nagle odluke i što je najvažnije – apsolutno ne odgovarajte na poruke svom bivšem.

POSAO: Vaš um će ostati zbunjen: ideje koje vam dolaze biće inovativne, ali ne uvek realne. Takođe, ostanite pri svom stavu i nemojte da pokleknete pred poslovnim pritiscima (naročito ako dolaze od nadređenih).

ZDRAVLJE: Snažno se preporučuje da se uzdržite od napornog vežbanja, kao i da izbegavate previše razmišljanja o stvarima koje ne možete da promenite. Beskonačna analiza vaše karijere i finansija može da se odrazi na mentalno zdravlje. Tokom nedelje, potrudite se da ostanete optimistični, kao i da meditirate i bavite se fizičkom aktivnošću.

5 lav Nedeljni horoskop: 17. novembar   23. novembar

LJUBAV: Lavovi u vezi će imati potrebu da izraze svoje potisnute potrebe i napokon, na asertivan način, izraze svoje stavove bez cenzure i straha od osude. Saturnov direktni hod donosi stabilnost, tako da će vaš dijalog uroditi plodom i neće rezultirati svađom. Slobodni Lavovi imaju tu jednu osobu na umu, ali je ta osoba nedostupna i iznova se pokazivala kao pogrešna. Ne dozvolite da vas bilo ko vrti oko malog prsta, nije toliko poseban koliko ste umisli, istina je da ste ga jednostavno idealizovali.

POSAO: Generalno, nedelja će proći dobro, i dobićete emocionalnu podršku za svoje napore na poslu. Drugi saosećaju sa vama i sa onim kroz šta prolazite, a ta podrška vam znači.

ZDRAVLJE: Ove nedelje trebalo bi ići na rutinske preglede, a mogući su problemi vezani za zube. Kada je u pitanju mentalno zdravlje, pratite svoje misli i ne dopustite da na vas utiču komentari malicioznih ljudi. Na taj način možete ostati zarobljeni u osećanju bespomoćnosti, zato dajte sve od sebe da se oduprete spoljašnjem uticaju.

6 devica Nedeljni horoskop: 17. novembar   23. novembar

LJUBAV: Naredni period pruža mogućnost parovima da podignu svoj odnos na viši nivo, možda odlučujući se za brak ili useljenje u zajednički stan. Za one koji su singl, postoji šansa da upoznate nekoga posebnog tokom poslovnog putovanja. Upamtite, bez obzira da li produbljujete postojeću vezu ili otkrivate novu ljubav, budite otvoreni za nova iskustva sa voljenom osobom ili simpatijom.

POSAO: Posvetite vreme razumevanju tuđeg ugla gledanja. Kada se potrudite da prvo shvatite situaciju iz različitih perspektiva, rešenje će postati mnogo jasnije. Nisu svi protiv vas, kada pronađete zajednički jezik sa kolegama, shvatićete da imate mnogo više zajedničkog nego što ste i mogli da zamislite.

ZDRAVLJE: Brinite o svom fizičkom i mentalnom zdravlju koje može da bude narušeno brigom i stresom. Izbegavajte nepovoljne i nekonstruktivne razgovore koji vas samo sve dublje uvlače u vrtlog negativnih emocija. Postarajte se da provedete više vremena sa svojim voljenima i prijateljima, kao i da napravite kratku pauzu od užurbane rutine i uživate u tišini sami sa sobom.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop, pročitajte i naš mesečni horoskop za novembar.

Comments