7 vaga Nedeljni horoskop: 17. novembar   23. novembar

LJUBAV: Ova nedelja pruža prilike kako za osobe u ozbiljnim vezama, tako i za slobodne pojedince koji će proći kroz značajne trenutke u svojim romantičnim životima. Za one koji su u partnerskim odnosima, mogućnost veridbe se može pojaviti na horizontu, što najverovatnije neće iznenaditi vašu okolinu (imajući u vidu koliko dugo ste zajedno). Slobodnim Vagama, Mars u Škorpiji donosi poznanstvo sa posebnom individuom koja vas zaista razume i s kojom možda možete da gradite značajan odnos.

POSAO: Dosegli ste ključni trenutak u svom karijernom području. Prestanite da se žalite jer imate sve što vam je potrebno, te nema razloga za ljutnju ili ogorčenost. Imate ogromnu energiju u sebi i ne dozvolite da vas sitnice izbace iz koloseka. Iskoristite prilike koje vam se pružaju.

ZDRAVLJE: Vaš primarni akcenat će ove nedelje biti usmeren na vaše fizičko zdravlje i kondiciju. Bićete željni da poboljšate svoju kondiciju, a vaš nivo energije će se značajno povećati kao rezultat. Početkom polovine nedelje dobićete potrebu da živite disciplinovanije, a planete su na vašoj strani. Snaga i izdržljivost koju izgradite u narednom periodu, održaće se tokom cele godine.

8 skorpija Nedeljni horoskop: 17. novembar   23. novembar

LJUBAV: Uprkos tome što je vaš ljubavni život bio prilično stabilan u proteklom periodu, atmosfera u vašoj vezi doseže još jedan strastveni (i toksični) vrhunac ove nedelje. Svađa koja dolazi mogla bi da buda kap koja preliva čašu jer se stvari nisu promenile, a situacija vas guši i postaje nepodnošljiva. Prošli su meseci, čak i godine, a bilo je previše uspona i padova, dok vi želite da emotivni odnos bude uravnotežen. Nedostatak lepih trenutaka vas tera da maštate o “zelenijoj travi u tuđem dvorištu”. Singl Škorpije će pred sobom imati miran period i trebalo bi da ga prihvate kao takav, umesto da pokušavaju da na silu uđu u novi odnos.

POSAO: Ove nedelje, uloga zvezde u prostoriji ne pripada vama, sada je vreme da neko drugi zauzme centralnu pozornicu. Ne protivite se, već prihvatite ovo kao svoje vreme za kratak odmor (u suprotnom, kolege mogu postati ogorčene i ljubomorne). Preuzimanje previše rizika i odgovornosti ne ide u vašu korist trenutno.

ZDRAVLJE: Bez značajnih promena, ali budite oprezni u vezi sa nekim starim zdravstvenim problemima tokom srednjeg dela ove nedelje. Planete će postepeno poboljšati vašu vitalnost, ali vas istovremeno mogu učiniti podložnim povredi. Stoga ne bi trebalo da preuzimate nikakav fizički rizik i preporučuje se oprezna vožnja. Međutim, bez lažne uzbune – ništa previše ozbiljno nije predviđeno.

9 strelac Nedeljni horoskop: 17. novembar   23. novembar

LJUBAV: U poslednje vreme ste izgubljeni u svojim mislima i to vas navodi da previše razmišljate o situacijama iz prošlosti. Želite da saznate pravu istinu, ali se i dalje plašite šta biste mogli da saznate. Ne bi trebalo da cenzurišete sebe, samo budite svesni da ako postavite teška pitanja, moguće je da ćete dobti i teške odgovore (a neki od njih mogu uzburkati vaše emocije). Ipak, vi možete da podnesete istinu i suočite se sa svim informacijama koje dobijete jer ste snažni i, pre svega, rođeni borac. Ukoliko ste singl, sada je pravo vreme da izađete i dopustite sebi da se (nakon ko zna koliko vremena) zabavite.

POSAO: Znamo da imate predstavu kako biste voleli da se određeni projekat završi, ali savetujemo da budete prilagodljivi promenljivim situacijama. Verovatno neće baš sve ispasti onako kako ste se nadali, ali to što rezultat nije onaj koji ste očekivali – ne bi trebalo da vas obeshrabri.

ZDRAVLJE: Povoljan uticaj zvezda učiniće vas snažnim tokom ove nedelje. Iako obično nemate zdravstvenih problema, ipak se preporučuje izbegavanje prekomerne konzumacije alkohola, kao i izbegavanje brze i pržene hrane. Postarajte se da dobro spavate noću i imajte u vidu da putovanja mogu da budu umarajuća za vas.

10 jarac Nedeljni horoskop: 17. novembar   23. novembar

LJUBAV: Možete da unapredite svoj ljubavni život tako što ćete biti romantični i učiniti da se vaš partner oseća posebno. Pokažite inicijativu i potrudite se da vratite strast u svoj odnos sitnim gestovima, samo izađite iz rutine u kojoj ste zaglavljeni već neko vreme. Ako ste singl, možete sresti nekog novog na rođendanu ili žurci prijatelja, sa kim ćete odmah kliknuti. Dakle, bilo da ste u vezi ili slobodni, otvorenost i razmišljanje van okvira vam može doneti uzbudljive ljubavne prilike.

POSAO: Pronalaženje resursa koje tražite biće izazovno. Što više tražite – to manje dobijate. Drugi će se odupirati vašim zahtevima i sugestijama, te bi za vas bilo mnogo bolje da se opustite i pustite da se stvari odvijaju prirodno.

ZDRAVLJE: Imaćete izuzetnu energiju tokom ove nedelje (za koju nećete biti sigurni odakle dolazi). Planete vam mogu pomoći da postanete produktivniji kako nedelja odmiče, što će učiniti da osećate bolje povodom sebe. Što se tiče fizičkog zdravlja – neće biti većih promena, ali se savetuje da se u slobodno vreme posvetite fitnesu.

11 vodolija Nedeljni horoskop: 17. novembar   23. novembar

LJUBAV: Povećanje učestalosti susreta sa partnerom može poboljšati dinamiku odnosa, a drugoj strani je potrebno da vidi da nije sama i da vam je i dalje stalo. Može se pojaviti neočekivano poslovno putovanje koje će naprezati vaše finansije, ali će vaš partner priskočiti u pomoć. Slobodnim Vodolijama nova nedelja može da donese susret s nekim zaista posebnim, ko bi čak mogao da postane njihov end-game (ako se otvore i posvete odnosu).

POSAO: Imaćete odličnu intuiciju i bićete svesni svojih mentalnih (nad)moći. Sa svakim zadatkom koji preuzimate, vaše sposobnosti će postajati sve izraženije. Vaše najveće oružje je vaš instinkt, a možete da postignete čuda kada ga kombinujete sa opuštenim i brižnim pristupom kreativnim zadacima.

ZDRAVLJE: Vaše zdravlje će se verovatno poboljšati tokom ove nedelje. Kako sedmica odmiče, predviđa se da ćete se sve više posvećivati sebi i usvajati miran i zdrav život bez pritisaka. Ako patite od nekih oboljenja, sada biste mogli da budete izlečeni.

12 ribe Nedeljni horoskop: 17. novembar   23. novembar

LJUBAV:  Vaš partner i vi ste bili značajno zauzeti poslom u poslednje vreme, ali dani pred vama pružaju potencijalnu mogućnost za spontan trenutak i kvalitetno provedeno vreme zajedno. Iskoristite ovu priliku da se ponovo povežete, podelite svoja iskustva i rešite eventualne probleme koji su se pojavili. Za one koji su slobodni, ovo je idealan trenutak da se obratite toj posebnoj osobi na koju mislite jako dugo, ali nikako ne uspevate da skupite hrabrost i kažete pravu stvar.

POSAO: Ove nedelje imate manje entuzijazma nego inače. Vaš posao više nije ispunjavajuć i shvatate da želite malo toga da radite jer ne vidite svrhu. Zapamtite, ukoliko se osećate kao da ne napredujete, to je zato što tako i jeste. Na ovaj način ne možete da rastete i karijerno se razvijate na duže staze, pa biste mogli da potražite drugi posao.

ZDRAVLJE: Ove nedelje će planetarni uticaji i dalje ići uglavnom u vašu korist, što znači da će vaše zdravlje verovatno biti bolje nego dosad. Ipak, vaše prehrambene navike moraju biti disciplinovane jer bi ova nedelja mogla da izazove probleme sa crevima ili trovanje hranom. Druga polovina sedmice će imati znatno povoljnije planetarne uslove, pa će to biti odlično vreme za pravljenje pozitivnih promena u načinu života i usmeravanje energije u poboljšanje fizičke spreme (nešto što dugo želite da uradite).

Naslovna fotografija: pinterest.com/weheartit.com

Milica Nešić

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 17. novembar – 23. novembar, pročitajte i naš mesečni horoskop za novembar.

Comments